Nem gondoltok rosszat a fiatal kismamákról?
19 éves vagyok, decemberben már 20 leszek, a kedvesem 28. Mi terveztük a babát, szerettük volna, egy éve együtt élünk, szülők nélkül, megfelelő anyagi körülmények között. Én még tanulok, nem is tervezem otthagyni a főiskolát, sőt szeretnék egy másik szakra is jelentkezni.
Ha megyek orvoshoz, olyan rosszallóan néznek rám, nem csak a többi kismama, hanem az orvosok is. Én úgy gondolom, sokkal komolyabb, és felelősségteljesebb vagyok a korosztályomnál, de ezt sokan nem értik meg.
Ti ha vártok valahol, orvosnál, vagy védőnőnél, és láttok korosztályombelieket, nem gondoljátok azt, hogy mennyire felelőtlen, na meg, hogy majd meg szívja még, vagy hasonló dolgokat?
12:45
Ilyen egy igazi anya!A baba legyn a legfontosabb!Ne foglalkozz ki mit mond,hiszen a te és a párod babája nem a szomszédé,nem Kató nénié,nem Rozikáé a kisboltban.Fel a fejjel.Akkor nézzék le az embert ha nem neveli fel a gyermekét,nem akkor mikor egy olyan családba érkezik egy picur ahol szeretetet kap,tisztaság van és megfelelő anyagi háttér.Jó babavárást.
Köszönöm a válaszokat, olyan jó látni, hogy nem hurrogtok le, sőt...!
Mindenkinek nagyon boldog babavárást kívánok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!