Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem gondoltok rosszat a...

Nem gondoltok rosszat a fiatal kismamákról?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, decemberben már 20 leszek, a kedvesem 28. Mi terveztük a babát, szerettük volna, egy éve együtt élünk, szülők nélkül, megfelelő anyagi körülmények között. Én még tanulok, nem is tervezem otthagyni a főiskolát, sőt szeretnék egy másik szakra is jelentkezni.

Ha megyek orvoshoz, olyan rosszallóan néznek rám, nem csak a többi kismama, hanem az orvosok is. Én úgy gondolom, sokkal komolyabb, és felelősségteljesebb vagyok a korosztályomnál, de ezt sokan nem értik meg.

Ti ha vártok valahol, orvosnál, vagy védőnőnél, és láttok korosztályombelieket, nem gondoljátok azt, hogy mennyire felelőtlen, na meg, hogy majd meg szívja még, vagy hasonló dolgokat?

2009. jún. 30. 09:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
18,5 voltam mikor szültem, leérettségiztem, kitanultam 2 szakmát, nevelem a gyerekemet, egyedeül maradtam. Mindenki lenézett a kórházban, az utcán, a házi orvosnál, mindenhol mindenki. De én nekem sose kellett lehajtott fejjel végig mennem az utcán, sose éreztem magam szarul. Én tudtam amit tudtam. Azóta is rendesen dolgozom, gondozom a lányomat, van új párom, és 28 hetes vagyok
2009. jún. 30. 12:45
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

12:45

Ilyen egy igazi anya!A baba legyn a legfontosabb!Ne foglalkozz ki mit mond,hiszen a te és a párod babája nem a szomszédé,nem Kató nénié,nem Rozikáé a kisboltban.Fel a fejjel.Akkor nézzék le az embert ha nem neveli fel a gyermekét,nem akkor mikor egy olyan családba érkezik egy picur ahol szeretetet kap,tisztaság van és megfelelő anyagi háttér.Jó babavárást.

2009. jún. 30. 14:08
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, olyan jó látni, hogy nem hurrogtok le, sőt...!

Mindenkinek nagyon boldog babavárást kívánok:)

2009. jún. 30. 15:45
 14/14 Kriszta66 ***** válasza:
100%
Nem gondolok rosszat én is fiatalon akartam szülni , csak akkor nem volt senkim . Tavaly ősszel szültem 28 évesen, és már sietnék a kistesoval is mert majd kifutok az idöböl .
2009. jún. 30. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!