Egyik ismerősöm azt mondta, mikor abortuszra ment, kapott vmi gyógyszert, majd elment a kórházban wc-re és ott "kipottyant" a baba. Van ilyen?
Létezik már abortusztabletta, de tudtommal Magyarországon még nem alkalmazzák és nem is hat ilyen gyorsan.
Lehet, hogy a barátnőd kapott valami nyugtatót, vagy hasonlót és ettől függetlenül spontán elvetélt.
Csak ez nem ez nem most volt, hanem pár éve... Amúgy tudtommal nem engedélyezték az abortusztablettát.
Egyébként nekem az a fura, ha spontán elvetél már olyan idejű terhességnél, hogy a babának szépen kivehetően látszanak a testrészei, ott már nincs méhlepény, köldökzsinór...?
A következő történhetett (elég közeli forrásból tudom, és ez az eset nagyon hasonlít hozzá).
A barátnőm is teherbe esett, aztán az egyik UH-n megállapították, hogy a baba már 2hete nem él. Befektették a kórházba, kapott valami infuziót. Elmondása szerint elkezdett vérezni, gondolta kimegy a wc-re és addig rak be betétet amig a műtétet el nem végzik. Kiment wc-re, pisilt és mikor le akarta húzni ott volt az embrió, és azt mesélte,hogy elég felismerhető volt szegény.
Akkor szólt az ügyeletes nővérnek, hogy mi van. NEM SZABAD ILYENKOR LEHÚZNI,ez totál nagy marhaság, mert minden vetélés után megvizsgálják az embriót, hogy mi lehetett a baj(a).
Nekem ez mesélte a barátnőm, szegény túl van 3 vetélésen de most már a terhessége vége felé jár és minden rendben a picivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!