Lehetséges olyan, hogy valaki elmegy abortuszra, de a baba mégsem hal meg végén? Hallottál már ilyen esetről?
kedves utolsó:
sok gyreknek megváltás lett volna hea nem születik meg
Akit vernek, kínoznak, éhenhal, molesztálják...sorolja.
ja és csak szeretetből nem lehet egy gyereket felneveleni.
Minden élőlényben, emberben ott van az élni akarás vágya. Amikor valaki öngyilkosságot követ el, beteg (pl. depressziós), azért teszi.
A kis magzat (embrió) még nem tud gondolkodni, hogy most akar-e élni vagy sem, nem tud depressziós lenni, de benne van az ösztön, hogy élni szeretne. Azért nem szeretek hozzászólni ilyen témákhoz, mert úgyis két vélemény van, és nagyon elkeserítő olvasni, hogy sokan a gyilkosság mellett vannak. Mert akárhogy is nézzük, tök mindegy, hogy annak a gyereknek milyen gyerekkora lenne, ugyanmár, mindenkinek van joga maz élethez! Csak azt sokan elveszik tőlök, a saját édesanyjuk, mondván, most nem tudja megadni neki a jó körülményeket, és megöli. Én nem itélekezem, de nagyon sajnálom, hogy az emberek nem fogják föl, hogy az abortusz gyilkosság. Láttam abortuszról uh felvételt, mikor vákummal szívják ki és az embrió az ellentétes irányban próbál "megkapaszkodni" valamibe, ellenkezik, nem akar meghalni. Ezek iszonyatosan szörnyű dolgok, csak aki abortuszra megy, bele sem akar gondolni. Én elhiszem, hogy pl. 4 gyerek mellé már húzos bevállani egy 5iket vagy ilyesmi, de ha már szexelnek az emberek, tudhatnák jól, hogy ezzel jár, és azt is, hogy nincs 100%os védekezés. Ez van. Nem mondom, hogy nem kell szexelni, de fel kell fogni, hogy ezzel jár és vállani a következményeit és persze megpróbálni védekezni. És főleg azokat a nőket nem tudom megérteni (nem itélkezem, mert az ő döntésük), akik már szültek, átélték, milyen a szívük alatt kihordani egy kisbabát, milyen, amikor először felsír. És ennek ellenére elvetetik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!