Mikor lesz vége a rosszullétnek?
7 hetes terhes vagyok és egész nap nem szűnő hányingerrel és émelygéssel küzdök! Ég a gyomrom is mellé! Ez lesz a 2. babánk. Már ideges is vagyok ez miatt, hogy nem múlik el, persze ezt a 3 éves kisfiam nem érzékeli, mert vele mindíg nyugodtan, szépen beszélek.
Az első terhességemnél nem volt ilyen, ezért nincs tapasztalatom...
Keveset eszem, hogy nehogy hányjak is...
Nálam így alakult:
1. gyerek betöltött 8. héttől hánytam a 16. hétig, 13 kiló fogyás, többször kórház. Fiú lett.
2. gyerek napra, kilóra és nemre pontosan ugyanez. :)
3. gyerek betöltött 7. héttől hánytam a betöltött 12. hétig, "csak" 1x voltam kórházban és "csak" 5 kilót fogytam. Ő is fiúnak néz ki.
Én abba kapaszkodtam, hogy vége lesz egyszer. Most 16 hetes vagyok, még gyenge, de napról napra jobban. :)
első terhesség,fiú lett:6.héttől-18.hétig állandó hányás,émelygés.......minden terhességi tünet:( 16.hétig foytonos alvás.18-23.hétig állandó gyomorégés
2.baba:4.hétben járok..állandó hányinger,émelygés,kajaundor,de mégis éhség,ájulásérzés....
nagyon nehezen birom,mi lesz még később!!!:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!