Vannak itt koraterhes,4 és 12 hetes közötti kismamák?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokat/kérdéseket/azokra válaszokat olvastam volna...2009. jún. 29. 13:47
22/27 anonim válasza:
14.24-es vagyok
Anno a lányommal 8 hetesen voltam először UH-n, aztán meg 12 hetesen.
A mostani babámmal először 5+5 naposan voltam Uh-n, és a jövő héten kell visszamennem (2 hét lesz a 2 vizsgálat között), mert még nem volt szívhang.
Ha most mindent rendben talál, akkor majd csak 12 hetesen kell újra menni (bár ez nekünk már genetikai vizsgálat lesz, nem SZTK-s kontroll)
24/27 anonim válasza:
Sziasztok! én 8 hetes vagyok, mindenkinek szorítok, hogy túléljük a kritikus időszakot gond nélkül!!! Kérdeznék is: Ti hogyan jelentitek be a családnak, hogy baba lesz??? Jó lenne pár konkrét mondat:) Köszi!
25/27 anonim válasza:
16.48-as vagyok
Az első babánál anyukámnak becsomagoltam a pozitív tesztet és beletettem 1 kis dobozba. Anyóséknál meg: megérkeztünk, épp csak leültünk és a férjem már nem bírta magában tartani, nagy vigyorogva kinyögte, hogy még egy hintát fel kell szereli az udvari mászókára (már van 2 fiúunokájuk).
Most a másodiknál meg annyit mondott, hogy 4mm a legkisebb unokátok.
26/27 anonim válasza:
Sziasztok én most leszek 9 hetes terhes, ráadásul lombikos vagyok úgyhogy nagyon izgulok ! Jó érzés amikor a velem egy cipőben járókkal tudok információt cserélni!
27/27 anonim válasza:
13.54-es vagyok. Érdekes, hogy szóba került a családnak való elmondás. Én nem csinálok ebből dolgot, mondjuk, egyelőre el sem akarom mondani senkinek. A páromat megleptem volna valami frappáns ajándékkal, szöveggel, de hamarabb tudta, hogy terhes vagyok, mint én. De a család többi részének? Nem látok benne semmi érdekeset, hogy elmondjam. Bejelentem, hogy terhes vagyok, és kész. Az előzőnél anyósom örömében összevissza csókolgatott, aztán elvetéltem. Nem hiányzik ez a nyáladzás, meg a gratulációk, hiszen sajnos még akármi lehet belőle. Talán azért nem foglalkoztat, mert nem nekik, hanem a férjemnek akarok gyereket szülni. Senki másnak, csak neki. Lehet, hogy túl önző vagyok, de én ezt így érzem. Az ősök már szültek maguknak gyermeket. Most én szülök magunknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!