Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt koraterhes,4 és 12...

Vannak itt koraterhes,4 és 12 hetes közötti kismamák?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat/kérdéseket/azokra válaszokat olvastam volna...
2009. jún. 29. 13:47
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Én 4 hetes és 4 napos vagyok.
2009. jún. 29. 16:44
 22/27 anonim ***** válasza:

14.24-es vagyok

Anno a lányommal 8 hetesen voltam először UH-n, aztán meg 12 hetesen.

A mostani babámmal először 5+5 naposan voltam Uh-n, és a jövő héten kell visszamennem (2 hét lesz a 2 vizsgálat között), mert még nem volt szívhang.

Ha most mindent rendben talál, akkor majd csak 12 hetesen kell újra menni (bár ez nekünk már genetikai vizsgálat lesz, nem SZTK-s kontroll)

2009. jún. 29. 16:48
 23/27 anonim ***** válasza:
5 hetes leszek csütörtökön
2009. jún. 29. 17:03
 24/27 anonim ***** válasza:
Sziasztok! én 8 hetes vagyok, mindenkinek szorítok, hogy túléljük a kritikus időszakot gond nélkül!!! Kérdeznék is: Ti hogyan jelentitek be a családnak, hogy baba lesz??? Jó lenne pár konkrét mondat:) Köszi!
2009. jún. 29. 18:15
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

16.48-as vagyok

Az első babánál anyukámnak becsomagoltam a pozitív tesztet és beletettem 1 kis dobozba. Anyóséknál meg: megérkeztünk, épp csak leültünk és a férjem már nem bírta magában tartani, nagy vigyorogva kinyögte, hogy még egy hintát fel kell szereli az udvari mászókára (már van 2 fiúunokájuk).

Most a másodiknál meg annyit mondott, hogy 4mm a legkisebb unokátok.

2009. jún. 29. 18:21
 26/27 anonim ***** válasza:
Sziasztok én most leszek 9 hetes terhes, ráadásul lombikos vagyok úgyhogy nagyon izgulok ! Jó érzés amikor a velem egy cipőben járókkal tudok információt cserélni!
2009. jún. 29. 20:11
 27/27 anonim ***** válasza:
13.54-es vagyok. Érdekes, hogy szóba került a családnak való elmondás. Én nem csinálok ebből dolgot, mondjuk, egyelőre el sem akarom mondani senkinek. A páromat megleptem volna valami frappáns ajándékkal, szöveggel, de hamarabb tudta, hogy terhes vagyok, mint én. De a család többi részének? Nem látok benne semmi érdekeset, hogy elmondjam. Bejelentem, hogy terhes vagyok, és kész. Az előzőnél anyósom örömében összevissza csókolgatott, aztán elvetéltem. Nem hiányzik ez a nyáladzás, meg a gratulációk, hiszen sajnos még akármi lehet belőle. Talán azért nem foglalkoztat, mert nem nekik, hanem a férjemnek akarok gyereket szülni. Senki másnak, csak neki. Lehet, hogy túl önző vagyok, de én ezt így érzem. Az ősök már szültek maguknak gyermeket. Most én szülök magunknak.
2009. jún. 30. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!