Vannak itt koraterhes,4 és 12 hetes közötti kismamák?
Kérdésemet feltettem, viszont jó lenne olvasni kérdéseket, tapasztalatokat hogyan alakul a terhesség, vizsgálatok stb.
Ha már nem a teherbeesés link vonatkozik ránk, itt szerettem volna egy kicsit "böngészni", de mindenki a 2.-3. trimeszterben van.
Kedves 8-12 hét előttiek!
A Terhesség témából gondolom szívesen olvasgatjátok, hogy mi lehet később...
Nem hiányzik az első trimeszter témája, ami végülis érint?
Szia én 6 hetes 6 napos vagyok én sok kérést feltettem meg válaszolok is amire tudomók.
Most indulok életem első ultrahangjáraés persze dokihoz egybekötve ez lesz az első talink és nagyon izgatott vagyok hogy életembe először láthatom a kisbabám...
Kedves 13:53!
Téged milyen tapasztalat segített az itt olvasottak közül... ha nagyobb számban lennének :-)...
Én még nagyon "fiatalka" vagyok, a hét vége felé leszek 5 hetes. Kicsit babonás is vagyok erről "beszélni", de olyan jó lenne itt olvasni "fiatalabb" terhességű hozzászólásokat...
35 éves leszek, így lehet, hogy jobban izgulok...
Van már egy tündéri kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!