Mi történhet a babával ha bekakál a magzatvízbe?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 24. 12:08
1/11 anonim válasza:
En azt olvastam hogy semmi nem tortenik akkor, a magzatviz minden 24 oraban teljesen atcserelodik...kipisiled...
2/11 anonim válasza:
Nem nem nem az elso kakinak mar kinnt kell lennie.
Megfertozi a magzatvizet. Ha szules elott zavaros a vi, kakis, akkor azonnal ki kell szedni a babat.
3/11 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy bár pisilni pisil, de a kaki nem jó bent. Túlhordtad már? Mert ilyenkor már nézik a magzatvizet, és ha zavaros, meg kell indítani a szülést. A magzatvíznek tisztának kell lennie!
4/11 anonim válasza:
és ez hogy derül ki? mármint az, hogy belekakált a vízbe?
5/11 anonim válasza:
Hát megissza a mekóniumos vizet. Ha nyitva a méhszáj, a doki simán bekukucskál és látja, zöldes-e a víz.
6/11 anonim válasza:
"Amnioszkopiás" vizsgálattal.A hüvelyen keresztül bevezetnek egy csövet amit megvilágítanak és ezen keresztül láthatóvá válik a magzatvíz.Nekem zavaros volt és megindították,a magzatvíz "emberszagu" volt,engem a sperma szagára emlékeztetett.
7/11 anonim válasza:
Nekem is belekakált a lányom a magzatvízbe. Elméletileg a babával nem történt semmi, de azonnal bevittek a szülőszobára, se beöntés, se borotválás nem volt ez miatt, hogy zöld volt a magzatvíz.
8/11 A kérdező kommentje:
38.hetes vagyok és tegnap az ultrahangon mondták h eléggé meg vannak duzzadva a baba belei és lehet h bele fog kakilni. Az orvosom azt mondta h ne aggódjak de csak a jövő héten megyek megint így aggódom h ne legyen semmi gond.Köszönöm a válaszokat.
2008. ápr. 24. 13:23
9/11 anonim válasza:
Nekem is belekakilt a magzatvízbe az előző terhességemnél a fiam.Azonnal megcsászároztak.Olyankor a magzatvíz zöldes,barnás,nekem "szerencsére elkezdett csorogni a magzatvíz,onnan vették észre,hogy baj van.Ekkora a baba már fertőzést kapott a meconiumos magzatvíztől.Kapásból fertőzéssel született,és már kapta is szegény az antibiotikumot születése után azonnal.De akár tüdőgyulladást is okozhat neki a meconiumos magzatvíz...legalábbis én így jártam,szóval elég nagy baj ha belekakil a magzatvízbe...
10/11 anonim válasza:
hányadik héttől van széklete a babának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!