A debreceni Kenézybe az apuka bejöhet az uh-ra? Nekem azt mondták az elözö uh-on, hogy fél 2után bejöhet, de mi a rendszer fel kel hívni öket bejelentkezni vagy valami ilyesmi?
Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 16:34
2/5 anonim válasza:
Szia!
Bemehet az Apuka,velem volt már a férjem többször is,de tényleg csak fél 2 után tudtok bemenni.Mi mindig kértünk időpontot,és 13,45re kaptunk mindig,és tényleg be is hívtak.
Minden munkanap 7:30-14:30 között lehet időpontot kérni a 0652/511-777es telefonszámon,és itt a 1627es melléket kell kérni,és mindenképpen jelezd,hogy a Férjeddel akarsz bemenni,mert ha nő menne veled,ő bemehetne rendelési időn belül.Ez 100%,amit leírtam Neked,mi is odajárunk.
28hkm
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Lehet még egy kérdésem? képet lehet kérni?
2012. máj. 23. 07:53
4/5 anonim válasza:
Azt nem tudnak adni,én is nagyon el voltam keseredve emiatt.De mikor a képet kértem volna,rá 2 hétre mentünk 4d-re,és ott kaptam iszonyat szép képeket.
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor marad nekünk is a 4d, Köszi mégegyszer a segítséget :) Jó babavárást és jó egészséget nektek!
2012. máj. 23. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!