Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki azt írja, hogy 4 hetes...

Aki azt írja, hogy 4 hetes terhes, honnan tudja, hogy az?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy 4 hetesen még ki sem marad a menstruáció általában.
2012. máj. 21. 23:08
 1/6 anonim ***** válasza:
66%
Én április 11-én estem teherbe mesterséges megtermékenyítéssel, május másodikán pedig már megerősítették vérvétellel és ultrahanggal is. (Ha abban az évben pont nem keddre esett volna elseje, akkor már napokkal hamarabb tudtam volna.)
2012. máj. 21. 23:22
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Pont 4 hetsen marad ki a menzesz. És sokaknak már előtte kimutatja a teszt. És végül is egészen addig 4 hetes, míg be nem tölti az 5-öt.
2012. máj. 21. 23:56
 3/6 anonim ***** válasza:
71%
Nekem az elmaradt menstruáció előtt 4 nappal kimutatta a teszt, így én már 3 hetesen tudtam :)
2012. máj. 22. 00:28
 4/6 anonim ***** válasza:
46%

Nekem a nemvárt előtt már 5 nappal pozi lett a tesztem!

Így én sem voltam még egészen 4 hetes, amikor már tudtam!:)

2012. máj. 22. 05:21
 5/6 anonim ***** válasza:

4hét0napon kéne a menzinek jönnie. Én 4hét2napon teszteltem erős pozitívat. És a netes kalkulátor pöpec 28napos "nagykönyves" ciklussal lehet tudni hány hetes vagy naptárilag. A dokihoz rá két hétre mentem 6h2n és stimmelt a méret is.

A lányommal nem voltam ilyen szerencsés, vele 6hetesen lett pl poz a tesztem...

2012. máj. 22. 11:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Így már értem. :)
2012. máj. 22. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!