Aki azt írja, hogy 4 hetes terhes, honnan tudja, hogy az?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy 4 hetesen még ki sem marad a menstruáció általában.2012. máj. 21. 23:08
1/6 anonim válasza:
Én április 11-én estem teherbe mesterséges megtermékenyítéssel, május másodikán pedig már megerősítették vérvétellel és ultrahanggal is. (Ha abban az évben pont nem keddre esett volna elseje, akkor már napokkal hamarabb tudtam volna.)
2/6 anonim válasza:
Pont 4 hetsen marad ki a menzesz. És sokaknak már előtte kimutatja a teszt. És végül is egészen addig 4 hetes, míg be nem tölti az 5-öt.
3/6 anonim válasza:
Nekem az elmaradt menstruáció előtt 4 nappal kimutatta a teszt, így én már 3 hetesen tudtam :)
4/6 anonim válasza:
Nekem a nemvárt előtt már 5 nappal pozi lett a tesztem!
Így én sem voltam még egészen 4 hetes, amikor már tudtam!:)
5/6 anonim válasza:
4hét0napon kéne a menzinek jönnie. Én 4hét2napon teszteltem erős pozitívat. És a netes kalkulátor pöpec 28napos "nagykönyves" ciklussal lehet tudni hány hetes vagy naptárilag. A dokihoz rá két hétre mentem 6h2n és stimmelt a méret is.
A lányommal nem voltam ilyen szerencsés, vele 6hetesen lett pl poz a tesztem...
6/6 A kérdező kommentje:
Így már értem. :)
2012. máj. 22. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!