Mi a véleményetek arról, mikor egy kb 4-5 hónapos terhes nő ugrál egy buliban és láthatóan még iszik is?
Hogy elmegy valahova nem baj, én is elmentem, ültem végig :D de, hogy ugráljon, azt nem kellene, az ivásról meg nem mondok semmit, arra nem tudok semmi szépet mondani!
Láthatólag nem érdekli a baba sorsa, elítélendő főleg az alkohol fogyasztása!
Azt gondolnám, hogy reszkíroz. Felelőtlenség az ilyesmi és én a magam részéről nem alkoholizálnék várandósan.
Jó, néha ittam pár korty sört, meg 1-1 pohár minőségi vörösbort pocakosan is, ez tény - de mindig mértékkel!
A bulival csak akkor van gond, ha eldurvul és mondjuk lökdösődnek/pogóznak/figyelmetlenek stb, mert az balesetveszélyes. Alapból nem a táncolással van bajom, aki bírja csinálja :)
Amúgy múltkor hivatalos voltam egy lánybúcsúba, a menyasszony akkor volt 6 hetes várandós. Nyolckor ültünk be egy helyre 10-en csajok, én fél 11-ig maradtam, a menyasszony addig legurított 3 berenztent, egy vodkát két barack-sherryt és a többiekkel 2 üveg pezsgőt közösen. Én tudtam, hogy várandós, a többiek nem. Próbáltam finoman jelezni, hogy szerintem nem kéne (nekem amúgy van két gyerekem, neki egy ez lesz az első), de szabályosan lerázott... ezért is jöttem el, mert nem bírtam nézni a tömény piálást.
na ehhez szóljatok hozzá
Mielőtt én is beállok lehurrogni, megkérdezném, mit jelent az, hogy "láthatóan még iszik is"?
Mert pl az alkoholmentes sört elég nehéz ránézésre megkülönböztetni a rendes sörtől, és ugyanez igaz az alkoholmentes koktélokra is.
Hogy ugrál egy buliban? Van aki pedig futni jár... akkor is lubickol ám a baba rendesen.
Ha pedig csak önfeledten jól érzi magát, az nem lehet alapjáraton?
Ezeket csak azért kérdezem, mert én is voltam egy csomószor szabadtéri koncerten párommal, barátokkal, és 5-6 hónapos volt akkor a lányom pocakban. És rendszerint rám is nagyon csúnyán néztek, mert csak a (alkoholmentes) sörös dobozt meg a jó kedvemet látták.
Persze ez nem zárja ki, hogy vki tényleg igyon, dohányozzon, mint ha a bébi ott se lenne, csak nekem az a tapasztalatom, hogy az emberek előbb állnak neki ujjal mutogatni meg hurrogni, mint gondolkodni, neadjisten kérdezni.
7. vagyok megint.
Diszkóba járni mindenhogy gáz :) Na de a viccet félretéve, vannak olyan idióta p.csák, akiket nem érdekli a baba egészsége (tudok egy párat, aki pl végig dohányzott keményen).
Viszont a saját élményem meg az, amit fentebb leírtam. Ha pedig csak vhol ott vagy, akkor tényleg nem tudhatod, hogy épp vmi különleges alkalom miatt van ott, és úgy gondolja, hogy belefér egy üveg sör (amitől tényleg nem lesz a bébinek semmi baja) vagy minden hétvégén ott van és leissza magát (amitől tényleg komoly baja lehet a kicsinek).
A lökdösődéshez meg csak annyit fűznék hozzá, hogy nekem reggelente eljutni dolgozni bkv-n pocakkal, sokkal rémisztőbb volt, mint akármelyik koncert vagy buli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!