Ma eggel amikor mentem pisilni, a bugyin nem látszott semmi, de a wc papír halványan, de azért láthatóan, picit olyan nyálkás volt, és kicsit pirosas szerű. Mensim jött ma meg? Lehetek azért még terhes?
Figyelt kérdés
A gyógyszer abba hagyása óta, ami nyár végén volt, ez lenne a 4. mensim, ha a mai az. Mert arra szímítottam, hogy talán baba lesz! Eddig elég rendszertelen volt a ciklusom, volt, hogy 41 napra jött meg, gondolom még nem ált totál vissza! Amikor peteérésem volt, együtt voltam a párommal, és az elmúlt napokban több olyan jel - tünetem is volt, ami akár a terhességre is utalhatott volna! Ma eggel pedig amikor mentem pisilni, a bugyin nem látszott semmi, de a wc papír halványan, de azért láthatóan, picit olyan nyálkás volt, és kicsit pirosas szerű. Ma van a 28. napom! Lehet ez a következő mensim már, én is úgy vélem sajna. De azért van rá esély, hogy terhesség is van? Mert itt már olvastam olyat, hogy normális, ha van avkinek lyen kis pecsételő vérzése, és terhes! Mikor vegyek azért tesztet? Érdemes egyáltalán? Nagyon szerettem volna / szeretnék babát! :))2008. jan. 11. 05:42
1/2 anonim válasza:
Ha továbbra,sem lsz semmi komolyabb,akkor szerintem még van remény.De a tabi abbahagyása miatt is lehet ilyen.Mivel azt írtad,h a vélt peteérés környékén együtt voltatok,így tényleg érdemes várni.Ráadásul azt mondtad,h a ciklusod sem állt még vissza.Tesztelni szerintem a 32-33. nap környékén már érdemes,ha továbbra sincs semmi,de a teszt negatív,akkor rá egy hétre,és ha az is negatív,akkor még mindig a hiányzó tabi az oka.A második teszten azért látszódnia kellene...
Aztán,ha még mindig nem jelentkezik a mensi(Ez már bőven túl van a 40 napon.)akkor érdemes azért felkeresni egy dokit,hátha.
2/2 anonim válasza:
Nézd,én mensiztem,és közben méhen kívüli voltam.A barátnőmnek megjött,de nem olyan erősen mint szokott,és nem volt darabos,de egy hét múlva poz.lett a tesztje,és ma már egy 7 hós gyönyörű baba anyukája.Anyukámat '83-ban mikor engem várt,befektették ennyi vérzésért,ami neked van mert akkor ez vetélés gyanús volt.Figyeld magad,ha csak ennyi lesz,vagy erősebben is,de kevesebb vérzésed van,akkor egy hét múlva tesztelj,ha nega,akkor sajna még mindig tisztulsz a gyógyszer után.Nekem most 5 napot késett,tünetek voltak,de megjött.Kívánom,hogy neked ne így legyen.Egy öreg (24 éves)róka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!