Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tesztelhetek mégegyszer ha...

Tesztelhetek mégegyszer ha nem sikerül a teszt? Nagyon halvanyan mutatott egy csikocskat, szinte alig lathato.

Figyelt kérdés
Lassan egy hete késik , mindig pontos szokott lenni , max 2-3 napot marad el. Napokig mindjart megjön érzésem van , has szurka stb. Lehet valami más bajom van?
2011. aug. 12. 08:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi az,hogy nem sikerül? Ha halvány a csík,akkor még kevés a hcg a szervezetedben. Tesztelhetsz újra, de csak holnap reggel vagy azután érdemes!
2011. aug. 12. 08:52
 2/10 anonim ***** válasza:

Én is ugyan ebben a cipőben járok. Csak nekem még 2-3 késik.Ez add egy kis reményt,mert nekem e szokott késni.Ráadásul nekem a 3 nap barnázásom is megvolt,amiután rögtön meg szokott jönni.De már barnázás is alig van.A tesztjeim is extra halványak.Lehet csak azért látom mert látni akarom.De amíg nem jön meg,bízom a csodában.

Drukkolok Neked és ne add fel!!!Tesztelj pár nap múlva és írd meg mi lett!

2011. aug. 12. 08:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Reggeli első vizeletben van a legtöbb hcg. Szerintem holnap próbálkozz újra! :) Amúgy akárhány tesztet csinálhatszt.
2011. aug. 12. 08:57
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, holnap megint megprobálom , nagyon reménykedem. Kezdem magam beleélni de tudom hogy nem szabad.
2011. aug. 12. 09:02
 5/10 A kérdező kommentje:
Pár nam mulva tesztelek
2011. aug. 12. 09:03
 6/10 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok, 2 tesztet megcsináltam (X-Epil-t), mindkettőn nagyon halvány a csík, megmutattam barátnőmnek ő is látta, csak, h kizárjam, h bebeszélem magamnak :D ma csináltam egy Pregnasens-t reggel, de az negatív lett :S de azt se hiszem el, h 2 egymást követő teszten szellemcsík van^^ has szurka nekem is volt 2-3 napig.. Szorítok! :)
2011. aug. 12. 09:10
 7/10 A kérdező kommentje:
Most mielött dobtam el tesztet 2 csikot is láttam , de tudom ez már ,nem értékelhetö . Kezdek magamnak minden bebeszélni . Menzi elött szokot fájni a mellem , de most is fáj, ráadásul nagyobbak lettek és nehezek.
2011. aug. 12. 09:19
 8/10 A kérdező kommentje:
Ma reggel teszteltem, A kontrol csik erös piros a teszt csik meg halványabb.
2011. aug. 13. 06:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Milyen tesztet használtál?
2011. aug. 13. 07:19
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm , Babyrapid német gyártmány
2011. aug. 13. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!