Mi a véleményetek arról, mikor egy kb 4-5 hónapos terhes nő ugrál egy buliban és láthatóan még iszik is?
Diszkóba én nem járok, de voltunk farsangi buliban a férjemmel amikor 5 hónapos terhes voltam (harmadik babóval, a nagyokra a mama vigyázott itthon), nem ittam csak ásványvizet, de annyira jó kedvem volt, hogy aki rám nézett, simán hihette, hogy piáltam is. Ja és fél éjszaka rock and roll-t táncoltunk (retro buli volt) meg twistet.
Ránézésre ne ítélj, mert nem tudhatod!
Nekem ennél durvább élményem volt, amikor kb 17 éves voltam. Volt két ismerősöm, egy fiú meg egy lány, akik mindketten nagyon nagyon durván nyomták a drogokat, jó talán nem heroin, de pszichedelikusok meg diszkódrogok napiszinten. Ezek ketten egymásra találtak és összehoztak egy gyereket. A csaj kirúgták otthonról, de ő "feltalálta" magát és nekiállt tarhálni az utcán. Pont a sulimhoz vetődött kb 5 hónapos terhesen, szóval eléggé jól látszott a pocakja. Nagyon megörült, mikor meglátott, aszongya tök jó lenne, ha adnék neki kétszáz forintot. Mondom Jézus! Te terhes vagy? Igen, már x hónapja. Jó, adtam neki ötszáz forintot, aztán megkérdeztem, hogy mire kell (én hülye), aszongya bélyegre. Kérdezem ötszáz forintot egy postai bélyegre? El kezdett röhögni, hogy nem, nem postai bélyegre gyűjt, hanem LSD-re....
Na ezt rakjátok össze! Azóta se láttam mondjuk a lányt, és ez legalább tíz éve volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!