Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek arról,...

Mi a véleményetek arról, mikor egy kb 4-5 hónapos terhes nő ugrál egy buliban és láthatóan még iszik is?

Figyelt kérdés
2012. máj. 20. 10:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Jaj, szörnyű! Megnyugodtál? Mire számítottál, hogy milyen véleményünk lesz?
2012. máj. 20. 13:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Diszkóba én nem járok, de voltunk farsangi buliban a férjemmel amikor 5 hónapos terhes voltam (harmadik babóval, a nagyokra a mama vigyázott itthon), nem ittam csak ásványvizet, de annyira jó kedvem volt, hogy aki rám nézett, simán hihette, hogy piáltam is. Ja és fél éjszaka rock and roll-t táncoltunk (retro buli volt) meg twistet.

Ránézésre ne ítélj, mert nem tudhatod!

2012. máj. 20. 13:29
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem ennél durvább élményem volt, amikor kb 17 éves voltam. Volt két ismerősöm, egy fiú meg egy lány, akik mindketten nagyon nagyon durván nyomták a drogokat, jó talán nem heroin, de pszichedelikusok meg diszkódrogok napiszinten. Ezek ketten egymásra találtak és összehoztak egy gyereket. A csaj kirúgták otthonról, de ő "feltalálta" magát és nekiállt tarhálni az utcán. Pont a sulimhoz vetődött kb 5 hónapos terhesen, szóval eléggé jól látszott a pocakja. Nagyon megörült, mikor meglátott, aszongya tök jó lenne, ha adnék neki kétszáz forintot. Mondom Jézus! Te terhes vagy? Igen, már x hónapja. Jó, adtam neki ötszáz forintot, aztán megkérdeztem, hogy mire kell (én hülye), aszongya bélyegre. Kérdezem ötszáz forintot egy postai bélyegre? El kezdett röhögni, hogy nem, nem postai bélyegre gyűjt, hanem LSD-re....

Na ezt rakjátok össze! Azóta se láttam mondjuk a lányt, és ez legalább tíz éve volt!

2012. máj. 20. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!