Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek van már gyereke és...

Akinek van már gyereke és terhes újra nem fél hogy a gyerek hazaviszi a betegségeket a bölcsiből oviból?

Figyelt kérdés
Nekem elég gyenge az immunrendszerem sajnos :( ha a kiscsajom beteg én szinte mindig elkapom :(! Nem volt még bárányhimlős sem ..Aki már szült és 2 gyereke van hogy volt? Nem lett folyton beteg a gyerektől?
2012. máj. 21. 09:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Én nem lettem tőle beteg, de magamtól annál többször.

Sosem agyalok ilyeneken, erősítem az immunrendszeremet amennyire lehet, de nem viszem túlzásba. És erősítem a gyerekét is.

Terhesen mindenkinek gyengébb az immunrendszere, ez normális.

Ne parázz mindenen, mert attól nem lesz jobb:)

2012. máj. 21. 09:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Nálunk is hazahozott a nagyobb mindent az oviból, kicsi meg elkapta, nem tudsz mit csinálni. Meglepően könnyen átvészelt mindent és mire bölcsibe került szerintem neki volt a legjobb az immunrendszere. :) Szeptember óta bölcsis, szerintem ő az egyetlen gyerek ott, aki nem volt beteg csak 1x 3 napig. Bezzeg a nagyobbik fiam mikor bölcsis lett 2 hetente beteg volt.
2012. máj. 21. 11:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Az a baj h nekem ha nem vok terhes akkor is gyenge az immunom..
2012. máj. 22. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!