Nagy baj, ha nem tudom időben megcsinálni a terheléses vérvizsgálatot?
Az orvosom azt mondta, nem lehet a tej+zsömle, csak a cukros löttyöt fogadja el, mert a másik nem olyan megbízható...
Így még egy hónap múlva se lesz meg az eredmény. :(
Az orvosodnak magyarázd el hogy a cukros lé állandóan kikívánkozik belőled!
Mi az hogy nem fogadja el? Lehet hogy nem olyan megbízható,de ha nincs más megoldás mit lehet tenni?!
Elég beszűkült tudatú orvosod lehet, már ne haragudj. Bennem sem maradt meg, első gyerek, első vércukorterhelés, eredmény: 2 perc után kijött belőlem.
Én megbeszéltem a védőnővel, hogy ő helyben csinál egy egész napos vércukormérést. El kellett hozzá menjek előbb éhgyomorral, majd pedig reggeli, ebéd, vacsora után és ő mérte meg. Az egészet feljegyeztük, hogy mit ettem és mennyi lett az eredmény és a következő terhestanácsadáson elmondtuk a nőgyógyásznak, hogy mi történt és hogy csináltunk egy ilyen egész naposat. Ő elfogadta ezt az eredményt, sőt azt is mondta, hogy ez még reálisabb, mint amit a kórházban csinálnak. Egyébként a mi kórházunkban is csak a cukros lötyit itatják.:(
Szerintem be kéne látniuk nálad is, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Szerintem fontos a vércukorvizsgálat, de ilyen esetben figyelembe kéne venniük más alternatívákat is.
Nekem nem is volt ilyen, cukros lé, tej+zsemle!
Itthon megreggeliztem, amit akartam, egy óra múlva jelenés, és levették a vért! Nálunk ennyi a terheléses cukor vizsgálat!
33 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!