Így hogyan tudom megcsinálni a terheléses cukorvizsgálatot?
Csavarj bele egy citromot.
Kb az összes kismama émelygős, mégse szokták kihányni ezt, vagy legalább is nagyon kevesen. Ne idegeskedj ezen, teljesen felesleges.
Egyébként mondta a védőnőm hogy ha kijönne belőlem a cukros lötty nem kell megijedni mert akkor másképp oldják majd meg a vizsgálatot... Reggelizni kell majd simán egy zsömlét, sajtot, 2 dl teával...
Hogy miért kell kínlódtatni az embert a cukros löttyel nem értem...
Szívesebben ennék zsömlét én is.. Nekem 7.-én kell majd mennem...
22hkm
Hát, én akkor abba a nagyon kevesen típusba tartozom, én ugyanis kihánytam a cukros löttyöt. Hiába tettem bele citromlevet.
Én a terhesség 3/4-ét végighánytam, szóval csak reméltem, hogy nem jön ki, de csak ki jött.
Végül nem volt probléma. A védőnő helyben csinálta meg. 5x mért vércukrot és fel kellett írnom, melyik előtt mit ettem. Volt közte kakaós csiga, kakaó, leves, második, szóval teljesen valósághű dolgok voltak. A nőgyógyász elfogadta így, szóval nem kellett kínlódnom a cukros löttyel. Szerintem is újíthatnának már ezen.
Nekem mindig a zsömlés tejes változat van!
Elmegyek vérvételremajd eszem egy zsömlét,és megiszom 2 dl tejet,és 1 óra múlva vesznek megint vért!
Nálunk csak kérni kell,és ezt írják fel!
2 éves kislány és 38 hetes pocakcsajszi anyuja
Köszönöm a válaszokat!
Egy kicsit megnyugodtam. Nem vagyok nyafogós típus és eddig még reménykedtem is, hogy legalább enyhülni fog a rosszullétem, de rá kellett ébrednem, hogy nem hogy nem javul, egyre rosszabb lesz. A doki nekem nem is említett más alternatívát, annyit mondott, hogy ha kijön a lé ad, újabb beutalót és néhány próbálkozás után csak sikerül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!