Félidős terhes vagyok, miket énekeljek a a magzatnak? Ti miket énekeltetek, mondogattatok?
Tudnátok olyan dalokat vagy mondokákat mondani, amiket ti énekeltetek, mondtatok a várandósság ideje alatt? Könyv cím, vagy honlapcím ?
Köszönöm!
Én saját altatódalt fogok írni, és azt fogom énekelni a pocaknak is este, lefekvés előtt. Hátha megnyugtatja majd a babát, ha majd meg is születik. :)
Egyébként szerintem mindegy, mit énekelsz neki, a lényeg, hogy érezni fogja a szereteted és hallani a hangod, az megnyugtatja majd. :)
: )
Én eleinte nem tudtam, hogy mit 'kell' neki mondani, ezért olyanokkal kezdtem, hogy jó reggelt, jó éjszakát, most kávézok, most mosogatok, aztán amikor sütöttem, akkor folyamatosan mondtam, mi van a kezemben, mit csinálok éppen, éreztem, hogy nagyon megijedt a turmixgép hangjától, leállítottam, és megnyugtattam, azóta sem ijedt meg tőle.
Közben mentek a kedvenc dalaim, és a kedvence a Linkin Parktól a New divide volt. Attól mindig beindult.
És, a csip-csip-csóka! Közben az egyik ujjammal ritmusra nyomkodtam a pocakomat. Amikor végeztem, szinte majd kiugrott a helyéről, nagyon édes volt.
Szereti még az icipici mesét is.
Kovácsovics Fruzsina- Álomfabrikáló című dalt szoktam énekelgetni mostanában... úgy tervezem, hogy ezt fogom esténként énekelni a pocaklakónak, ha megérkezik :)
Egy 15 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!