Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Félidős terhes vagyok, miket...

Félidős terhes vagyok, miket énekeljek a a magzatnak? Ti miket énekeltetek, mondogattatok?

Figyelt kérdés

Tudnátok olyan dalokat vagy mondokákat mondani, amiket ti énekeltetek, mondtatok a várandósság ideje alatt? Könyv cím, vagy honlapcím ?

Köszönöm!

2012. máj. 21. 12:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Én saját altatódalt fogok írni, és azt fogom énekelni a pocaknak is este, lefekvés előtt. Hátha megnyugtatja majd a babát, ha majd meg is születik. :)

Egyébként szerintem mindegy, mit énekelsz neki, a lényeg, hogy érezni fogja a szereteted és hallani a hangod, az megnyugtatja majd. :)

2012. máj. 21. 12:53
 2/5 anonim ***** válasza:
én rengeteget beszéltem hozzá és gondolom emiatt,de születésétől fogva gyakorlatilag totálisan megnyugtatja, ha szeretettel és kedvesen (másképp nem is lehetne :) ) duruzsolok, beszélek hozzá.
2012. máj. 21. 13:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

: )

Én eleinte nem tudtam, hogy mit 'kell' neki mondani, ezért olyanokkal kezdtem, hogy jó reggelt, jó éjszakát, most kávézok, most mosogatok, aztán amikor sütöttem, akkor folyamatosan mondtam, mi van a kezemben, mit csinálok éppen, éreztem, hogy nagyon megijedt a turmixgép hangjától, leállítottam, és megnyugtattam, azóta sem ijedt meg tőle.

Közben mentek a kedvenc dalaim, és a kedvence a Linkin Parktól a New divide volt. Attól mindig beindult.

És, a csip-csip-csóka! Közben az egyik ujjammal ritmusra nyomkodtam a pocakomat. Amikor végeztem, szinte majd kiugrott a helyéről, nagyon édes volt.

Szereti még az icipici mesét is.

2012. máj. 21. 13:52
 4/5 anonim ***** válasza:
még az jutott eszembe, hogy a kisfiam és a lányom is kidugta mindig a lábiját a pocimon én pedig mindig simogattam. a nagyobb már 4 éves, de még mindig imádja, ha a lábélét simogatom és a pici lányom is úgy nyugszik meg pl. az autóban, a gyerekülésben, mikor vezetek. egy kis simi a talpélre és már meg is szűnt minden gond :)
2012. máj. 21. 20:03
 5/5 anonim válasza:

Kovácsovics Fruzsina- Álomfabrikáló című dalt szoktam énekelgetni mostanában... úgy tervezem, hogy ezt fogom esténként énekelni a pocaklakónak, ha megérkezik :)

Egy 15 hetes kismama

2016. márc. 10. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!