Ti mennyit híztatok a terhesség alatt?
Figyelt kérdés
2012. máj. 20. 01:27
11/20 anonim válasza:
22 kilót,aztán mind egy dekáig valahol elhagytam:))
13/20 anonim válasza:
20kg, 52-ről indultam, 9hónapos a kisfiam, most 53kg vagyok...
Ja 4kg val született :-)
14/20 Adilari válasza:
elsővel 25 kg,másodikkal 18 harmadikkal fogyok....
15/20 anonim válasza:
9 Kg - és nem rajtam múlt, alkati kérdés, szinte vékonyabb voltam szülés után, mint mikor teherbe estem , az már más kérdés, hogy a szopiztatás viszont nekem plussz kilókkal járt.
17/20 anonim válasza:
Elsőnél 9,5 kg.
Másodiknál 8 kg.
10 hónapos lesz a lányom, szoptatás alatt híztam 4 kilót. Most 2,5 kilóval vagyok nehezebb, mint amikor teherbe estem.
18/20 anonim válasza:
5 kg-ot mindösszesen.
Hihetetlen, mert ennek ellenére 3960 grammal született a kisfiam.
19/20 anonim válasza:
10 kg-ot, mikor hazajöttünk, 2 kg-val voltam kevesebb a kezdősúlynál (iszonyú mennyiségű víz volt rajtam, borzasztóan néztem ki az utolsó hetekben). Baba 3870 gramm volt ebből. :)
20/20 anonim válasza:
11 kg-ot (79 -> 90)
Most 65 vagyok (2,5 év után), de szeretném, ha majd jön a köv. baba, nem ilyen extrém súllyal indulnék neki, mint az elsőnek (165 cm vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!