17n volt peteérésem és amióta elmúlt a menszzeszem együtt voltunk egy nap többször és még a peteérés napján is. Annak mennyi az eséje hogy terhes lehetek?
Mi is hasonlóan vágtunk bele a "kistestvér-projektbe". Egyébként is aktívak vagyunk, az egész ciklus során alig volt olyan nap, amikor ne lettünk volna együtt. Egyébként én LH-teszttel néztem, hogy van-e peteérésem.
Én is feltettem egy hasonló kérdést és azt mondták, hogy jobb lenne csak két naponta együtt lenni, mert ha minden nap van "ürítés", akkor nem termelődnek életképes spermák, illetve annak az esélye, hogy egy adott hónapban sikerül a baba ha egészséges mindkét fél és együtt is vannak bőven peteéréskor csupán 20-25%, mert nagyon sok minden kell ahhoz, hogy egy megtörténjen a megtermékenyülés, sikerüljön a beágyazódás és ott is maradjon a baba.
Ettől függetlenül mi szerencsések voltunk: a 20-25%-os esély és a minden napos együttlét ellenére is pozitívat teszteltem az első hónapban.
Sok sikert nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!