6 hós kismama vagyok és nagyon zsírosodik a hajam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. máj. 19. 16:26
1/5 anonim válasza:
1. Hónapos.
2. Mi köze a kettőnek egymáshoz?
3. Mosd meg a hajad!
4. Töröld a regisztrációd, hogy ne kérdezz több baromságot!
5. Ne zargasd többé az emberiséget békés fejlődésében!
2/5 anonim válasza:
Nizoral:-)!!!Nem olcsó muri de rendbe teszi!!!
az első hozzászóló törölhetné a regét!!!ha csak így tud megnyilvánulni...
Még a hülye is gondolhatja a kérdést illetően..hogy eddíg nem zsírosodott,és most igen..így leírta hogy 6hónapos terhes,lehet e köze hozzá....
Na mindegy!!
egyeseknek nehéz a dolgok mögé látni....
Van aki szülés elött ill után könnyebben izzad (Níve)sokan ajánlják mert nagyon jó..lehet ez így a haj is zsírosodhat jobban (Nizoral samponról)csak jókat hallani ill van akinek szülés után erőteljesebben hullik..vitamin szedése...
Remélem segítettem kicsit:-))
3/5 anonim válasza:
ez furcsa, nekem meg sokkal kevésbé, mint eddig. sztem nem nagyon tudsz vele mit kezdeni
4/5 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak annyit,hogy menjen kötekedni máshová. A többieknek köszi a választ. Igen sajna eddig nem zsírosodott,és ahogy növöget a pocim,úgy egyre zsírosabbá és kezelhetetlenebbé válik a hajam. Azt mondták tanácsadáson,h a hormonok miatt. majd elmúlik. Köszi mégegyszer.
2012. máj. 20. 13:52
5/5 anonim válasza:
f.szért nem tudok kiírni, hogy hónapos... 16 éves p.csa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!