Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A baba neme. Kinél mit jelentett?

A baba neme. Kinél mit jelentett?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez nagy lutri, de mint minden kismamát, engem is foglalkoztat a kérdés: fiam,vagy lányom lesz? Még odébb van, hogy megtudjam, de fúrja az oldalamat a kíváncsiság. Ezekből kinél mi-mit jelentett. Kívánósság: A 6.hétig sósat-savanyút kívántam. Onnatól kezdve inkább édeset, gyümölcsöt, gyümölcs joghurtot, és kb 2 hete csak a rántott húst tudom megenni a húsok közül. És ha tehetném, napi 1-2 liter tejet is meginnék. Régen is ittam, de körübelül csak heti 2szer. Köszi, aki leirja a tapasztalatát.
2012. máj. 18. 06:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia, hasonló étvággyal nekem fiam lesz. Boldog babavárást nektek!
2012. máj. 18. 07:15
 2/10 anonim ***** válasza:

A lányommal rá sem bírtam nézni a húsra.A banán és az édességek kiló számra csúsztak.

A fiammal a csípős,erős kaják mentek nagyon.Főleg a kínai.

2012. máj. 18. 07:26
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ebből nem fogsz rájönni.

Minden terhességem alatt mást kívántam és három lányom van.

De azért jó filozofálást! :D

És boldog babavárást!

2012. máj. 18. 07:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Én az elejétől éreztem. MIkor a lányomat vártam el is ájultam volna ha a doki fiút mond, de mikor a fiamat vártam akkor nem hittem volna el ha kislányt mond. Érzi azt az ember ha figyeli a belső hangot. :)
2012. máj. 18. 08:18
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia.

Amikor a lányomat vártam,én teljesen biztos voltam benne,hogy nekem lányom lesz,és kész!A hasam is szép karika formájú lett.

Amikor a fiamat vártam,másak voltak a terhességi tünetek,és kellemetlenségek,a hasam is inkább csúcsos volt,tudtam,hogy fiam lesz.

Most várom a 3.babót,semmi olyan tünetem nincs ami alapján akárcsak sejthetném,és nem is akarom tudni a nemét.Úgy döntöttem,hogy a szülés közben,mennyire jó lesz várni,hogy milyen nemű picurka bukkan fel..:)

2012. máj. 18. 08:26
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én keleten élek, és itt azt mondják, hogy ha savanyút és édeset kívánsz akkor fiú, ha sósat és csípőset, akkor lány. Ezen kívül. ha semmi bajod sincs, nem hánysz, nem szédelegsz, nem vagy rosszul, akkor fiú, ha ennek ellenkezője, akkor lány. De én ezt nem feltétlenül hiszem el. Minden esetre engem meggyőztek, hogy fiú lesz (3 hét múlva elvileg kiderül), de nagyot röhögnék, ha még is lány, mert mindenki kb 98%-ra mondja a fiút. :)

Azt is olvastam, hogy ha a jeggyűrűdet egy cérnára felfűzöd és a hasad fölé tartod, akkor ha körbe-körbe mozog akkor fiú, ha jobbra-balra vagy előre-hátra himbál akkor lány. Nekem egy mozgott körbe-körbe, hogy majd kiverte a szemem, szóval a gyűrű szerint is fiú! :)

Szép babavárást!

14 h km

2012. máj. 18. 08:33
 7/10 anonim ***** válasza:
nem 'egy', hanem 'úgy', úgy mozgott körb-körbe...
2012. máj. 18. 08:35
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszi a sok választ.

Nos, tudom,hogy ebből nem lehet biztosra megtudni. De egy kis filozofálás nem árt. :)

Utolsó, amiket leirtál, én pont az ellenkezőjét hallottam az összenek. Szóval ezért is nehéz így. :)

Furcsa mód én nem érzem, hogy milyen nemmű lesz. Talán azért, mert még fiatal a terhesség, alig 11 hetes. Lehet,hogy késöbb erösebbek lesznek az érzések. Most ezt is azt is érzem. Talán azért, mert apával mindketten másra gondolunk. :)

2012. máj. 18. 08:43
 9/10 anonim ***** válasza:

igen ebből még nem igazán lehet következtetni.de engem is ugyan igy érdekelt és amii létezett az interneten összes "baba nem" tesztet megcsináltam és mindegyik fiut irt.be is jött :) 3hetes a picur

sok boldogságot!

2012. máj. 19. 21:50
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Én mostmár tényleg nem tudom mit higgyek de nem is annyira fontos, hisz a lényeg hogy teljesen egészséges legyen, dehát tudjátok milyen ez, az ember már szivesen válogatna a babaholmik között.
2012. máj. 20. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!