A baba neme. Kinél mit jelentett?
A lányommal rá sem bírtam nézni a húsra.A banán és az édességek kiló számra csúsztak.
A fiammal a csípős,erős kaják mentek nagyon.Főleg a kínai.
Szerintem ebből nem fogsz rájönni.
Minden terhességem alatt mást kívántam és három lányom van.
De azért jó filozofálást! :D
És boldog babavárást!
Szia.
Amikor a lányomat vártam,én teljesen biztos voltam benne,hogy nekem lányom lesz,és kész!A hasam is szép karika formájú lett.
Amikor a fiamat vártam,másak voltak a terhességi tünetek,és kellemetlenségek,a hasam is inkább csúcsos volt,tudtam,hogy fiam lesz.
Most várom a 3.babót,semmi olyan tünetem nincs ami alapján akárcsak sejthetném,és nem is akarom tudni a nemét.Úgy döntöttem,hogy a szülés közben,mennyire jó lesz várni,hogy milyen nemű picurka bukkan fel..:)
Szia!
Én keleten élek, és itt azt mondják, hogy ha savanyút és édeset kívánsz akkor fiú, ha sósat és csípőset, akkor lány. Ezen kívül. ha semmi bajod sincs, nem hánysz, nem szédelegsz, nem vagy rosszul, akkor fiú, ha ennek ellenkezője, akkor lány. De én ezt nem feltétlenül hiszem el. Minden esetre engem meggyőztek, hogy fiú lesz (3 hét múlva elvileg kiderül), de nagyot röhögnék, ha még is lány, mert mindenki kb 98%-ra mondja a fiút. :)
Azt is olvastam, hogy ha a jeggyűrűdet egy cérnára felfűzöd és a hasad fölé tartod, akkor ha körbe-körbe mozog akkor fiú, ha jobbra-balra vagy előre-hátra himbál akkor lány. Nekem egy mozgott körbe-körbe, hogy majd kiverte a szemem, szóval a gyűrű szerint is fiú! :)
Szép babavárást!
14 h km
Köszi a sok választ.
Nos, tudom,hogy ebből nem lehet biztosra megtudni. De egy kis filozofálás nem árt. :)
Utolsó, amiket leirtál, én pont az ellenkezőjét hallottam az összenek. Szóval ezért is nehéz így. :)
Furcsa mód én nem érzem, hogy milyen nemmű lesz. Talán azért, mert még fiatal a terhesség, alig 11 hetes. Lehet,hogy késöbb erösebbek lesznek az érzések. Most ezt is azt is érzem. Talán azért, mert apával mindketten másra gondolunk. :)
igen ebből még nem igazán lehet következtetni.de engem is ugyan igy érdekelt és amii létezett az interneten összes "baba nem" tesztet megcsináltam és mindegyik fiut irt.be is jött :) 3hetes a picur
sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!