160g-os szénhidrát diétát csinálok, de olyan mintha hízókúrán lennék. Ugye nem hízhatok tőle? Ennyit nem szoktam enni, pedig számolgatom a grammokat.25 hetes vagyok.
Én is pont ezt akartam mondani!
Egész nap kell enni 160 grot, nem egy evésre!!!
Sürgősen beszélj dietetikussal!!!
Tojást pl hetente max 2X szabad enni!!!
Én is éheztem, mint a veszett fene, és mindig kérdezte is a dietetikus, hogy nem érzem-e úgy, hogy éhezek-de, éreztem!:-(
Szóval konzultálj sürgősen dokival, de legalább még ma a védőnővel!!
Igen tudom hogy egy nap kell a 160 gramm.
Reggelire 2 pirítós (barna kenyér 1db=12g ez rajta van a terméken) + pulykamellsonka + zöld saláta és max 1 macisajt (1.4gramm) durván 30g
tízórai egy alma =20g Ch
ebéd pl spenót amit kiszámoltam, 1 tányér lesz 26gramm CH így mellé még egy pirítós kb
tízórai egy natúr joghurt+ sovány tehéntúró (ez is kb 20g ch)
És vacsi majdnem ua mint a reggeli csak + 10 gramm ch.
Mondjuk lehet azért tűnik nekem soknak mert alapból én nem ettem semmit és mivel itthon vagyok így nem 7-kor reggelizem hanem pl 9-10-kor így durván 2,5óránként eszek...
Lehet azért érzed teltnek magad mindíg mert ilyenkor már a baba nyomja a gyomrunkat.
Amit leírtál az alapján pedig jól csinálod a diétát. Tényleg a ludas a székrekedés és hogy nem kora reggel eszel először. Így könnyebb kibírni hogy később kelsz.
Minden jót kívánok!
Köszi csajok. :)
Eddig volt hogy nem is reggeliztem...csak ebéd és este valami gyümi. Pl egy fél görögdinnye, de azt sajna nem lehet már ennem :( Lehet ezért is lett magas a 2órás cukrom, mert az éhgyomori jó lett.
Akkor legalább hízni nem fogok, de jól lakok :) Lehet szerencsés vagyok :)
Én 200 grammos diétán voltam,.
Eleinte nehéz volt megszokni, hogy napi 6x kellette ennem, utolsónak este 9-kor.
A végefelé meg állandóan éhes voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!