Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy lehet, hogy bruttó 120...

Hogy lehet, hogy bruttó 120 000 Ft-os bérrel, ennyi táppénzt kaptam? Nem értem. Van akinek szintén ennyi a bére? Mennyit kap? (évek óta ennyi a bérem)

Figyelt kérdés

Március eleje óta vagyok táppénzen. Április 10-én kaptam pénzt a munkáltatómtól, ami gondolom a betegszabadság miatt volt. Azóta nem kaptam semmi. Május 6-ig van leadva a táppénzes papírom (kéthetente kapom meg a terhesgondozóban). Ma reggel jött 2 db sms, az egyik 26 000 Ft, a másik 79 000 Ft jóváírásról, az Egészségpénztártól.

Ez hogy lehet???

Keresőképtelenég kódom: 9

2012. máj. 17. 12:02
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Igen, főállás mellett voltam vállalkozó 2010. decemberétől 2011. szeptemberig.

Azóta igen, megszűnt.

2012. máj. 31. 08:12
 12/12 anonim ***** válasza:
Akkor abból a jogviszonyodból nem vagy jogosult táppénzre, több okból is. Már megszűnt a jogviszonyod, ráadásul abban az időszakban pénzbeli eb. járulékot sem kellett fizetned a vállalkozásodban.
2012. máj. 31. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!