130ezer körüli az átlag bruttó bérem, tavaly is ennyi volt. Már kiirattam magam júliusban, tehát 70%-al számolnak. Arra lenné kiváncsi, hogy akinek hasonló volt a bruttó fizetése az mennyi táppénzt kap, esetleg mennyi gyedet?
Figyelt kérdés
Tehát nem arra vagyok kiváncsi,hogy kell kiszámolni,hanem hasonló adatokkal mennyi pénzt kaptatok?Köszi2009. aug. 3. 12:06
1/5 anonim válasza:
szia! nekem 115 120 közöttire adnak 73-75 ezret, te akkor gondolom, olyan nyolcvanat megkapsz majd.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de ez a táppénzed? Gyedet még nem kaptál?
2009. aug. 3. 14:10
3/5 anonim válasza:
Szia! Nekem 125 000 volt a bruttó fizum,és ha 2*2 heti (28 napi) táppénzes papirt adok le kb 77-78 ezret kapok. Gyedet még nem kaptam most vagyok 35 hetes.
4/5 anonim válasza:
Szia! 136ezer a bruttóm, minden hónapban 87ezret kapok, és nincs hozzá pluszban az adóelőleg, mivel nem kértem. Ha neked jár az is, akkor többet kapsz az én sima táppénzemnél is.
32hetes pocis
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2009. aug. 4. 07:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!