Most adták le a táppénzes papíromat az oep-nek, kb mennyi idő amíg megérkezik az első? Tényleg lehet, hogy már csak jövőre kapok táppénzt? Bruttó 110-re mennyire számíthatok?
Figyelt kérdés
Nincs itt véletlenül olyan ember aki tud segíteni a tgyás és a gyed kiszámolásában?2010. nov. 12. 18:51
1/11 anonim válasza:
Nekem az első 20 munkanap alatt érkezett meg, utána hetente utalták. De pl. anyukámnak valamiért nagyon elhúzódott, majdnem két hónap volt, pedig nem kellett semmit sem pótolnia...
2/11 anonim válasza:
kb 50 ezer körül lesz.
nekem kb 1 hónap múlva küldték
3/11 anonim válasza:
de én össze gyűjtöttem 2 rózsaszín papírt hogy 1 havi pénzt küldjenek ne 2 hetit
4/11 anonim válasza:
20 munkanap.Kb.Gondolom kéthetente viszed a dokitól a munkáltatódnak.Nekem volt,hogy egy hétig is ült rajta a főnököm.Az a biztosabb,ha a dokitól egyből az OEP-nek viszed.Kb. egy perc ügyintézés.Kapsz róla egy átvételi elismervényt,amit beadsz a főnöködnek,ő meg továbbítja a könyvelőjének.Mert így biztos,hogy 2 hetente utalják.
5/11 anonim válasza:
Kb. 57-60 ezerre számolj havonta.
6/11 szucs oliver válasza:
szia én ezt tudom
7/11 szucs oliver válasza:
Előző vagyok:
én négy hónapja nem dolgozom és még csak egy havit kaptam...
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi, sajnos okt elejétől vagyok betegállományban, de még csak most adták le talán a papírokat...
Hihetetlen, a többit én fogom bevinni.
2010. nov. 13. 17:57
9/11 Bogyo110 válasza:
szia én okt 5 óta vagyok tápénzen és én eddig kaptam okt 29 és nov negyedikén azóta nem de kéthetente adom le a tb.-nek a papirt mert nekem is azt tanácsolták hogy inkább én adjam le igy általában két hetente utalni fognak !nekem 103000.-ft brutóra 58000.-ft a tápénz a tgyás kicsit több lessz álitólag a gyed meg kb ugyanennyi!legalábbis ezt monták a tb.-nél de pontosat ott se mondanak !
10/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Nagyon köszönöm a válaszodat!
2010. nov. 14. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!