Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányan vannak köztetek,...

Hányan vannak köztetek, akiknek nagyon hamar összejött a baba?

Figyelt kérdés
Próbálkozunk, és nagyon jó volna sikertörténeteket olvasni! Gyorsabban múlna az idő is, és a sok szép történet bizakodással töltene el! Köszi előre is mindenkinek!
2012. máj. 16. 20:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mind a 3 gyerekem a fogamzásgátló utáni 2. hónapban jött össze. Első hónapban semmit nem csináltam, "csak" együtt voltunk, második hónapban hőmérőztem, lh tesztet használtam és teáztam (cickafark, palástfű) + premens tabi, ami jó a foggátló után ebben az időszakban. Így sikerült meghatározni a pé-t és így jött össze mind a három. :

15hkm

2012. máj. 17. 09:07
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Mi márciusban döntöttünk úgy a férjemmel, hogy akar jöhet a baba, miután március végén elmúlt már nem védekeztünk. Amikor tudtunk együtt voltunk, de nem használtam semmi praktikát, ovu teszt, láb fel stb. Igyekeztem nem görcsölni. De izgultam én is, mert a neten sok rosszat olvasni, na erről, hamar leállítottam magam. Április végén pozitívat teszteltem, most vagyok 7 hetes.
2012. máj. 17. 09:07
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét gyermek az első próbálkozós hónapban megfogant! :) Annyit tettünk a megfoganás érdekében, hogy PG53 ovulációs mikroszkóppal néztem a pontos fogamzóképes napokat, s az alatt a 3-4 alatt 1x de volt hogy 2x is együtt voltunk. A kislányunk most 2 éves, a kisfiunkat most hétvégén szülöm.
2012. máj. 17. 10:38
 24/26 anonim ***** válasza:
76%

Tegnapi 21:42-es vagyok

Miért kellet lepontozni?Vkinek bántja a szemét,hogy vannak olyanok akik nem szenvednek éveket?

2012. máj. 17. 10:48
 25/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aki írt! Kedves utolsó, én senkit nem pontoztam le!
2012. máj. 17. 13:41
 26/26 anonim ***** válasza:

nem szedtem tablettát, nem szívesen mérgezem magam hormonkészítménnyel, mindig védekeztünk, aztán beszéltünk róla , hogy hát néha -néha megpróbálhatjuk annélkül is, így jött össze a 3 éves fiam

tavaly nyáron elkezdtük hírdetni a lakást , hogy nagyobba menjünk, akkor még csak felmerült a téma, semmi konkrét.

októberben költöztünk az új lakásba, sztem a lakásavató együttlét hozta meg a kisebbik fiamat :D 31 hetes vagyok :D

2012. máj. 17. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!