Hányan vannak köztetek, akiknek nagyon hamar összejött a baba?
Az első babánk rögtön összejött, mikor elfelejtettem bevenni a fog.gátlót. Őt elveszítettük...
A második babánk a 3. próbálkozós hónapban fogant meg, úgy hogy minden nap együtt voltunk, akár többször is. Amíg csak 2 naponta, ovu teszt, stb addig nem. :) Azóta már megszületett a gyönyörű kislányunk, most itt "magyaráz" a hátam mögött. (Dededede-jajjajjajjaj...)
Amikor elhatároztuk, h belevágunk a babaprojektbe, gondoltam nekünk is lesz min. 3 hónap "reménytelenség", mert a környezetemben 1-2 ismerőstől hallottam, h ők már 6 hónapja meg 1 éve próbálkoznak...
Na, szó , ami szó, belevágtunk.
Annyira nem is hittem h terhes lehetek az első alkalmakból, így amikor elkezdtem rosszul lenni, azt hittem komolyan , hogy gyomorrontásom van, kb. 6-7 nap "mindjárt visszajön minden" érzés után vettem már egy tesztet ....:)
Hát pozi lett! Mentem nődokihoz, ott is tesztet csináltattam, és azután már ment minden a "maga útján" :)
Nekünk az első alkalommal összejött!
32 hkm
Az első baba a 2. próbálkozós hónapban megfogant.
A második gyerekünk a 3. hónapban, azt hiszem elég elég gyorsnak számít mind a kettő.
Nekünk is hamar összejött, második hónapban. Mondjuk nem bíztuk a véletlenre, vettem ovutesztet, gyertyáztam együttlét után :)
Szorítok Nektek :)
3 hónapos Kisfiú anyuja :)
Nekünk első hónapban sikerült,pedig csak egyszer tudtuk együtt lenni a peteérés közelében,még a mai napig sem hiszem el,mi is úgy készültünk hogy nem jön össze elsőre,de nagy volt az öröm mikor kiderült hogy sikerült :)
8hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!