Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányan vannak köztetek,...

Hányan vannak köztetek, akiknek nagyon hamar összejött a baba?

Figyelt kérdés
Próbálkozunk, és nagyon jó volna sikertörténeteket olvasni! Gyorsabban múlna az idő is, és a sok szép történet bizakodással töltene el! Köszi előre is mindenkinek!
2012. máj. 16. 20:33
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:

Az első babánk rögtön összejött, mikor elfelejtettem bevenni a fog.gátlót. Őt elveszítettük...

A második babánk a 3. próbálkozós hónapban fogant meg, úgy hogy minden nap együtt voltunk, akár többször is. Amíg csak 2 naponta, ovu teszt, stb addig nem. :) Azóta már megszületett a gyönyörű kislányunk, most itt "magyaráz" a hátam mögött. (Dededede-jajjajjajjaj...)

2012. máj. 16. 20:39
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Amikor elhatároztuk, h belevágunk a babaprojektbe, gondoltam nekünk is lesz min. 3 hónap "reménytelenség", mert a környezetemben 1-2 ismerőstől hallottam, h ők már 6 hónapja meg 1 éve próbálkoznak...

Na, szó , ami szó, belevágtunk.

Annyira nem is hittem h terhes lehetek az első alkalmakból, így amikor elkezdtem rosszul lenni, azt hittem komolyan , hogy gyomorrontásom van, kb. 6-7 nap "mindjárt visszajön minden" érzés után vettem már egy tesztet ....:)

Hát pozi lett! Mentem nődokihoz, ott is tesztet csináltattam, és azután már ment minden a "maga útján" :)

2012. máj. 16. 20:40
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk az első alkalommal összejött!

32 hkm

2012. máj. 16. 20:43
 4/26 anonim ***** válasza:
79%
Mind a kettő elsőre sikerült,egy szexből.
2012. máj. 16. 20:45
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
2009. augusztus elején kezdtünk próbálkozni és szeptember végén már babás voltam. Én 32 éves voltam, párom pedig 37 éves volt. Azt hittem, hogy nehezen fog összejönni a Picur mert már elmúltunk 30 évesek, de szerencsére nem így lett:-) Remélem Neked is ilyen hamar sikerüljön.
2012. máj. 16. 20:45
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Az első baba a 2. próbálkozós hónapban megfogant.

A második gyerekünk a 3. hónapban, azt hiszem elég elég gyorsnak számít mind a kettő.

2012. máj. 16. 20:46
 7/26 anonim ***** válasza:

Nekünk is hamar összejött, második hónapban. Mondjuk nem bíztuk a véletlenre, vettem ovutesztet, gyertyáztam együttlét után :)

Szorítok Nektek :)

3 hónapos Kisfiú anyuja :)

2012. máj. 16. 20:46
 8/26 anonim ***** válasza:
Mi elképesztő szerencsésnek mondhatjuk magunkat. 3-ból 3 sikerült elsőre. Mindez 32-34-36 évesen.
2012. máj. 16. 20:52
 9/26 anonim ***** válasza:

Nekünk első hónapban sikerült,pedig csak egyszer tudtuk együtt lenni a peteérés közelében,még a mai napig sem hiszem el,mi is úgy készültünk hogy nem jön össze elsőre,de nagy volt az öröm mikor kiderült hogy sikerült :)

8hkm

2012. máj. 16. 21:19
 10/26 anonim ***** válasza:
Mondván, hogy esőre úgyse sikerül szinte senkinek védekezés nélkül estünk egymásnak. Baba lett (: Szóval elsőre.
2012. máj. 16. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!