Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ikres kismamák, Nektek is...

Ikres kismamák, Nektek is néha szinte elviselhetetlenül fáj a méh szalag nyúlása?

Figyelt kérdés
Én 13 hetes iker terhes vagyok, de vannak olyan napok, hogy se fekve, se állva, se ülve nem jó hosszú távon, mindenhogy fáj a hasam alul két oldalt és hátul a derekam szinte ugyan ott ahol a hasam, csak a tükörképe. (remélem érthető voltam. :) ) Ti is tapasztaltok ilyet vagy ez lehet rossz is?
2012. máj. 15. 16:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Jaj igen,tudom,hogy nagyon nehéz.Majd említsd a dokidnak!

Nekem is ilyen volt az elején.Aztán most már azt várom,hogy kibújjanak a lánykáim.Óriási hasam van,pedig nem híztam olyan sokat,meg hát vékony alkat vagyok.Semmilyen pózban nem jó.Szörnyű.De gondolom,ti is nagyon várjátok már az ikreket nálunk igazi meglepetés volt ugyanis semmilyen ágon nincsenek ikrek.Mi mégis átélhetjük ezt a csodát!Ne haragudj,hogy ezeket leírtam,csak mondom,hogy ezekre fel tudj készülni:)

Egyébként ez idővel el fog múlni.Talán a dokid neked is mond egy-két praktikát.

Boldog babavárást!

37+5 hetes ikres kismami

2012. máj. 15. 17:05
 2/12 A kérdező kommentje:
Jaj de jó neked, már nem sok van hátra és a karjaidban tarthatod őket! :) Nem izgulsz? Császár lesz? Mikor kell bemenned a kórházba? Jaj ne haragudj h ennyi mindent kérdezek, de nem találkoztam még ikressel és olyan rossz h senkitől nem kapok jó tanácsokat. te kaptál valami jó tippet ezekre a fájdalmakra?
2012. máj. 15. 17:17
 3/12 A kérdező kommentje:
Ja nálunk sincs iker a családban...én vagyok az első. :) Nagyon jó dolog, csak tele vagyok aggodalommal. Én nagyon félek a kora szüléstől. Te is aggódtál ilyenek miatt? Lehet h én túl parázom! :)
2012. máj. 15. 17:18
 4/12 anonim ***** válasza:

Szia!Elvileg két nap múlva befektetnek.Azt mondta a dokim,hogy megpróbáljuk természetes szüléssel,ha nem megy akkor egyből császár.Már tágultam,nyákdugó ma távozott,ezért mondta a dokim,hogy csütörtökön befekszem.

Nekem is rengeteg kétségem volt/van koraszülés,mindentől paráztam/parázok,de én a 30.héttől rengeteget pihentem.Ez azért jó,mert ha fekszel kisebb a tágulás esélye.Sokan mondják a terhesség nem betegség és a társai,de szerintem jobb vigyázni magadra.Arra figyelj,hogy egyél annyit,amennyi jólesik,de ne olyan ételeket,amik egészségesek.Tudom az eleje tiszta izgulás,de ez természetes.Beszélgethetünk nyugodtan priviben,ha már végre megszületnek a csajok szívesen írok arról is,hogy milyen lesz...Írj nyugodtan,csak ne lepődj meg,ha férfi néven válaszolok,mert férfi néven vagyok regisztrálva (párom neve):D

2012. máj. 15. 17:32
 5/12 anonim ***** válasza:
Egyébként izgulok,teljesen be vagyok pörögve egyszerűen már annyira várom a kislányaimat!A hideg vizes borogatás egy extra jó tipp ezekre a fájdalmakra,nem tudom dokid mondja-e vagy írja-e az internet,de ez egy kicsit összehúzza a méhszalagokat.
2012. máj. 15. 17:34
 6/12 A kérdező kommentje:
Igen jĂł volna ha beszĂŠlgetnĂŠn,ha neked nem gond! kĂśszĂśnĂśm! nagyon drukkolok majd nektek csĂźtĂśrtĂśkĂśn,gondolok rĂĄtok! hĂĄt ĂŠn mĂĄr a helyedben Ăşgy belennĂŠk sĂłzva,ahogy magamat ismerem mĂĄr bemagyarĂĄznĂŠk magamnak valamit amiĂŠrt bemehetnĂŠk a korhĂĄzba ,,biztos kezek kĂśzĂŠ,, :) ĂŠn nagyon parĂĄs vagyok. engem mĂĄr most fektetnek. te nem vagy veszĂŠlyeztetnek nyilvĂĄnĂ­tva? ez a vizesborogatĂĄs nem ĂĄrt a babĂĄknak?nem fĂĄznak meg? tudsz mĂŠg aludni az izgalomtĂłl?
2012. máj. 15. 17:51
 7/12 A kérdező kommentje:
Mikor kezdted el ĂŠrezni h mozognak? mikor mondtĂĄk meg a nemĂźket? egypetĂŠjĂźek? nekem 2petĂŠjĂźek.
2012. máj. 15. 17:55
 8/12 anonim ***** válasza:
Ne haragudj,de írnál érthetően?
2012. máj. 15. 18:17
 9/12 A kérdező kommentje:
Bocsi csak kellett a gép a férjemnek és telefonról írtam vissza és az Á meg É betűket így írta valamiért, nem tudom miért.
2012. máj. 15. 18:48
 10/12 A kérdező kommentje:
Igen jó volna ha beszélgetnénk,ha neked nem gond! köszönöm!! nagyon drukkolok majd nektek csütörtökön,gondolok rátok! hát én már a helyedben úgy belennék sózva,ahogy magamat ismerem már bemagyaráznék magamnak valamit amiért bemehetnék a korházba ,,biztos kezek közé,, :) én nagyon parás vagyok. engem már most fektetnek. te nem vagy veszélyeztetnek nyilvánítva? ez a vizesborogatás nem árt a babáknak?nem fáznak meg? tudsz már aludni az izgalomtól?
2012. máj. 15. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!