Ajánlanátok nekem babakocsit?
Épp előbb volt egy kérdés, ott láttam ezt:
Nekünk hasonló volt (Baby Point V3) és nagyon jó kis kocsi volt, így szerintem ez is az lehet.
Most újonnan nem rossz az ára. Mi anno használtan vettük, egész olcsón és semmi baja nem volt, úgyhogy ha úgy érzed érdemes használtan is megnézni a kocsikat, mert úgy jóval olcsóbb.
Én ilyet veszek.
Hordozót pedig veszek majd használtat 5000ft-ért már lehet venni. De lehet neten keresek használt kocsit de valami ilyesmit az tuti. Fontos hogy unisex legyen jó lesz majd a tesónak egyszer :) Most kisfiút várok, de ha jön majd a hugi neki is jó lesz :)
Felesleges 80ezer ft-os babakocsit venni amit utána eladnak a neten 25-ért...
24hkm
Én használtan vettem pont ugyan ilyen. Igaz kicsit nehéz (kb 12-14kg),de ha nem kell nagyon emelgetned,akkor csak ajánlani tudom:
Amit az első válaszoló ajánlott ,az tényleg nagyon jó ár-érték arány szerintem. Nekünk is hasonló van, de az jóval drágább volt: [link]
Ha megnézed a kettőt, nagyon hasonló egymáshoz. Mi nagyon szeretjük a miénket. Minden terepen elmegy, szép simán, és teljesen halk. A sport része is jó nagy, és látom, hogy a Coneco-hoz is van bundazsák, az is nagyon praktikus, jó meleg.
Egyetlen hátrányát tudom Neked mondani, hogy elég nehéz a babakocsi.
4. vagyok.
Én tapasztalatból ajánlom,hogy bolygókerekeset vegyél,sokkal könnyebb vele közlekedni.
5.vagyok
Ha városban laksz, illetve olyan helyen, ahol jók az utak és a járdák, akkor a bolygókerekes megfelelő. Én azért veszek majd "rendes" kerekűt, mert felénk förtelmesek a járdák, az utak (sajnos) és mire elérnék a boltba a gyerekkel kizárnám belőle a reggelit. :) Illetve őszi-téli baba lesz és sajnos itt elég sokan tojnak a hótakarításra a házuk előtt. :(
Én egész szettet vásároltam a babának, hogy meglegyen mindene - hasonló kivitelben és színekben (kocsi, hordozó, mózes...). Ami tetszett a cégnél, hogy házhoz hozták és kipróbálhattam, elférek-e vele mindenhol :).
Nézz szét az oldalon, szerintem sok hasznos apróságot is találsz :).
www.babakocsicentrum.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!