Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hallottatok már ilyenről?

Hallottatok már ilyenről?

Figyelt kérdés
Már nem tudom, hogy mit gondoljak, kicsit már összezavarodtam, még merjek reménykedni vagy ne? Márc.17-én volt meg az utolsó menzim. Elvileg 8.hét 3 napos terhes vagyok. A múlt hét kedden 11mm-es petezsák volt jól ábrázolodó szíkhólyaggal. De még nem volt szívhang. Akkor kétségbeestem, de azt mondta a doki várjunk még egy hetet, biztos később fogant mint ahogy számoljuk. Akkor menjek ha vérzés van. Csütörtökön volt egy kevés vér, attól megijedtünk a férjemmel így pénteken megnézettük. Még ugyanaz a helyzet ugyanugy 11mm és nincs szívhang. Már kétszer halt el babám (két spontán indult vetélés, két missed ab), ma reggel kellett mennem a dokihoz a kórházba úgy készültem, hogy bent maradok és sajnos most lesz a 3. missed ab. Reggel 8-kor uh. A petezsák 12mm-es és benne úgy mondta a doki, hogy egy 4 mm-es embrió (tehát a CRL:4mm). Viszont még mindig nincs szívhang. Most már végképp nem tudjuk mi van. Péntek reggel kell viszamennem! Tudnátok írni tapasztalatokat! Már nem tudjuk merjünk e reménykedni! Nagyon várjuk szeretnénk ezt a babát!
2012. máj. 15. 14:09
 1/7 anonim ***** válasza:
ez jó jel hogy fejlődik,várjatok még:)
2012. máj. 15. 14:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Szerintünk is jó jel, mert hiszen csak akkor nőhet ha él, csak nem értjük, hogy akkor miért nincs még szívhang! Ja és azt az előbb el felejtettem leírni, hogy szombat óta minen nap vérezgetek kicsit, de nagyon kevés! A doki arra azt mondta akkor van gond ha sok lesz! De hát azért csak a remény hal meg utoljára!
2012. máj. 15. 14:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Át tudom érezni az aggódást, és a félszet, ami benned van! Én is március 18-án menstruáltam utoljára, az én babám április 11-én fogant. Olyan későn volt peteérésem. Ma vagyok 6+4 hetes, mert ugye módosított a doki, amúgy már én is 8+3 lennék, de mivel tudjuk, hogy később volt pé, így jó hét kéttel fiatalabb a baba!

Pár napja voltam dokinál, akkor volt 3 mm a baba, és már volt szívpulzálás.

A Te babád fejlődik!!!!!!! Lehet, hogy nagyon későn volt peteérésed, és abból fogant!

Várjatok még pár napot a dokival, a remény hal meg utoljára, így ahogy mondod!

Tiszta szívemből szorítok a kisbabádért!!!! Írj majd, hogy mik a fejlemények, remélem csak jót fogsz irni!!!!

Kitartás és erő Nektek! :))

2012. máj. 15. 14:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Ígérem mindenképp írni fogok! Nektek is azt kívánom, hogy minden rendben legyen!
2012. máj. 15. 15:03
 5/7 anonim ***** válasza:
én is 6 hetes vagyok és 2 napos,de tegnap elkezdtem minimálisan barnázgatni a tisztaságin nem volt semmi,hasgörcs sincs,és ma meg a tisztaságin egy pici csík van barna folttal.remélem nálunk sincs gond.kedden mek dokihoz jővőhéten,de ha erősődne bemek a kórházba.Dokinál még nem voltam.
2012. máj. 15. 15:19
 6/7 mizuzizu92 ***** válasza:

Hát nekem 9. héten volt szívhang !

igen a baba fejlődik sokat pihizz , ne ess kétségbe mert ha igen akkor rosszabb lesz mi szorítunk .

Nem lesz gond sok sikert és nagy ki tartást !!

2012. máj. 15. 15:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Sokat pihenj, feküdj! Tapasztalatból mondom, a vérezgetés miatt.

Szerintem is van remény, higgy benne! Drukkolok!

2012. máj. 15. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!