Első babával 24-ik héten voltam utoljára C3000-es, most meg a 32-ik héten is az vagyok. Vajon túlhordom?
Ez furcsa, hogy 1-ből nullás hogy lett a lepényed.
Szerintem itt semmiféle jósolgatásnak nincs helye.
Én az első két gyerekem megszültem a 38-on.
Most a harmadikkal tegnapra voltam kiírva. Én megtanultam, hogy semmihez nem érdemes viszonyítgatni, majd jön, ha akar.
Várni kell türelemmel (vagy türelmetlenül :o)
Az első babánál volt ilyenkor a lepény 1-es.Nálam is az elsőnél 32 hetesen C:3000 volt,lepény 0-ás,37.héten született a lányom.Most nem tudom milyen a lepény érettsége pénteken megyek uh-ry,múlthéten C:2000 volt.
Ma töltöm a 36. hetet
Igen, úgy gondoltam, ahogy a harmadik válaszban le van írva.
Az első gyerekem is kislány és most a második is lány lesz, ezért néha összehasonlítgatom a leleteket kiváncsiságból és most feltüntek ezek a dolgok.
oké, hogy nem lehet előre megjósolni mikor fog születni, csak elgondolkoztatott, hogy az elsővel viszonylag hmar már lerövidült méhszájam és külső nyitva volt, most meg semmi.
Pedig akkor pihentem, egyedül voltam, most meg rohanok egy két és fél éves után, néha megemelem a 15 kilóját, stb, nem annyira nyugodt a terhességem, mégis 3000-es az értékem.
Ráadásul akkor hüvelytornáztam minden nap, most meg csak 1 hete kezdtem el, szóval furi.
Gondoltam most másodjára a szövetek is jobban ki vannak már nyúlva, biztos hasonló értéket mond a nődoki, de meglepetésemre még mindig 3000-es vagyok.
Bocsánat, figyelmetlenül olvastam...
Nekem a 3. lányom lesz, mégis alig hasonlítanak egymásra a dolgok... :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!