Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 8 hetes terhesség már...

A 8 hetes terhesség már látható egy vékonyabb alkatú lányon?

Figyelt kérdés
2012. máj. 14. 08:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem!

Max. a puffadás, de maga a terhesség még nem!

2012. máj. 14. 08:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Bármennyire is vékony legyen, legelőbb a 15-16ik hét környékén fog egyértelműen látszódni a pocak.
2012. máj. 14. 08:33
 3/7 anonim ***** válasza:
A hasán nem, de mondjuk a melle megnőhet hirtelen és azt észrevehetik.
2012. máj. 14. 08:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is nagyon vékonyan kezdtem a terhességet (47kg), de 8-10 hetesen is "csak" puffadás látszott. Persze ez elég volt ahhoz, hogy a nadrág is szorítson már, de ez még nem volt poci és nem látta senki rajtam a várandósságot. A puffadás úgy a 12-14 hét környékén múlt el teljesen és lett belőle rendes pocak. Jó babavárást
2012. máj. 14. 08:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! :)
2012. máj. 14. 09:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én vékonyka vagyok, és 8 hetes.

Nem látszik még, de én érzem ha alhasamat simogatom, hogy sokkal jobban kidudorodik, mint eddig :) Már ilyenkor is meg van dagadva a méh. Még egyáltalán nem látszik, de ha megfogom, vagy a párom megsimogatja, már érezni, hogy nem olyan, mint eddig :)

2012. máj. 14. 09:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó nekem is így van. :) Jó babavárást nektek. :)
2012. máj. 14. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!