Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vélemények, arról, hogy mégis...

Vélemények, arról, hogy mégis mi ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

1,2 hónapja késik a menstruációm,de lehet 2 hete,elfelejtettem felírni és eléggé katty eszem van,DE INKÁBB 1,2 HÓNAPJA.Van,hogy szinte kifolyik belőlem a kaki,van,hogy székrekedésszerű... Rengeteget köhögök,cigit nem szívok...Néha a fejem fáj,fáradékony vagyok,hol melegem van,hol majd megfagyok,többet sírok,szinte még a semmin is tudok mostanában,mintha a mellem nőtt volna és az erek jobban kirajzolódtak,néhány kajától hányingerem lesz,holott máskor simán megettem,a szagoktól is néha majdhogynem hányok...

Lehet terhes vagyok?

Mármint 1X-2X csináltuk gumi nélkül,kb. 1-2 percig,majd gumival folytattuk...

Előre is köszi a válaszokat,lehurrogást és a többi szemétséget nem kérek,akkor inkább ne írj semmit!

u.i.: nem jön meg rendszerességgel a menstruációm,de eddig olyan 25.-e körül megjött.

Tesztet csak kedd,szerda fele tudok venni,mert a várostól messze lakunk.

2012. máj. 13. 17:03
1 2 3 4 5
 1/41 anonim válasza:
52%
terhes vagy
2012. máj. 13. 17:04
 2/41 anonim válasza:
52%
ne haragudj... de 16 éves vagy?
2012. máj. 13. 17:06
 3/41 anonim ***** válasza:
76%
Könnyen lehet, de majd a teszt megmondja.
2012. máj. 13. 17:07
 4/41 anonim ***** válasza:
100%
a tünetek alapján lehetsz terhes.
2012. máj. 13. 17:08
 5/41 A kérdező kommentje:
20 vagyok,azért ebbe a topikba írtam,mert a többit senki nem nézi. :D
2012. máj. 13. 17:08
 6/41 anonim ***** válasza:
68%

Tanulj már meg jobban fogalmazni. Megpróbáltam értelmezni, amit írtál: lehet, hogy 1-2 hónapja, lehet, hogy 2 hete késik a mensesed? Mégis milyen nő az, aki ezt nem tartja számon... (mellesleg a ciklus.hu még figyelmeztet is e-mail-ben, mielőtt megjön - kinek nincs esze, vezesse itt).

Persze, nincs kizárva a terhesség.

25/N

2012. máj. 13. 17:09
 7/41 anonim válasza:
52%

A stressztől is simán lehetsz ilyen állapotban.

És milyen egyszerű lenne, ha VENNÉL EGY TESZTET, vagy ELMENNÉL NŐGYÓGYÁSZHOZ.

2012. máj. 13. 17:10
 8/41 anonim válasza:
30%
Nagy valószínűség hogy terhes vagy. Bár ha tényleg 1-2 percig csináltátok gumi nélkül nem értem hogy hogyan...
2012. máj. 13. 17:11
 9/41 anonim válasza:
100%
Hát, ha védekezés nélkül szexeltél az utolsó menzeszed óta, és a pali benned ment el, akkor igen, lehetsz terhes. Egyébként kicsi az esélye.
2012. máj. 13. 17:12
 10/41 A kérdező kommentje:

Jól van na,nem tudok emlékezni ezekre,több mindent elfelejtek mostanában,holott eddig jól tudtam emlékezni a dolgokra... Azért írtam oda,hogy inkább 1,2 hónapja,mert szinte biztos,hogy úgy... (csak a biztonság kedvéért írtam oda a másikat!)

Köszönöm a válaszokat!

A tesztes helyzetet meg írtam!

2012. máj. 13. 17:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!