Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vélemények, arról, hogy mégis...

Vélemények, arról, hogy mégis mi ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

1,2 hónapja késik a menstruációm,de lehet 2 hete,elfelejtettem felírni és eléggé katty eszem van,DE INKÁBB 1,2 HÓNAPJA.Van,hogy szinte kifolyik belőlem a kaki,van,hogy székrekedésszerű... Rengeteget köhögök,cigit nem szívok...Néha a fejem fáj,fáradékony vagyok,hol melegem van,hol majd megfagyok,többet sírok,szinte még a semmin is tudok mostanában,mintha a mellem nőtt volna és az erek jobban kirajzolódtak,néhány kajától hányingerem lesz,holott máskor simán megettem,a szagoktól is néha majdhogynem hányok...

Lehet terhes vagyok?

Mármint 1X-2X csináltuk gumi nélkül,kb. 1-2 percig,majd gumival folytattuk...

Előre is köszi a válaszokat,lehurrogást és a többi szemétséget nem kérek,akkor inkább ne írj semmit!

u.i.: nem jön meg rendszerességgel a menstruációm,de eddig olyan 25.-e körül megjött.

Tesztet csak kedd,szerda fele tudok venni,mert a várostól messze lakunk.

2012. máj. 13. 17:03
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
76%

Gondolom erre számítottál, mikor ide írtad a kérdésed. Tudtad, hogy néhányan b*nkóbb stílusban fognak válaszolni. Ha meg eleve ez volt a terved, amit tanácsoltam, miért kérdezted? Csak van benned bizonytalanság nem?

25/N

2012. máj. 13. 17:50
 22/41 anonim ***** válasza:
84%
Nem néz le senki, de érthetetlen, hogy egy 20 éves lány olyat nem tud, hogy mikor volt meg neki utoljára. Azért ne haragudj, de ha belegondolsz, azért ez tényleg durva.
2012. máj. 13. 17:52
 23/41 A kérdező kommentje:

Írtam,hogy nem emlékeztem rá,de az összes többi fel van írva,sajnos számítottam rá,mert mi magyarok ilyenek vagyunk és természetesen nem ez volt a szándékom,jó hogy van bennem bizonytalanság! :D

No,akkor nem szerintem 1,2 hónap,hanem biztos,mert megnéztem most,hogy vettem e betétet és nem,szóval BIZTOS,HOGY 1,2 HÓNAP!!!!!

2012. máj. 13. 18:00
 24/41 anonim ***** válasza:
52%

Igen, de az se mindegy, hogy 1 vagy 2 hónap. Menstruációnál ez nagyon nem mindegy. Lehet, hogy márciusban menstruáltál utoljára. Nem tűnt fel áprilisban, hogy nem volt szükséged betétre? Egy fertilis nőnél ez a legfontosabb.

25/N

2012. máj. 13. 18:06
 25/41 anonim ***** válasza:

"Van,hogy szinte kifolyik belőlem a kaki"

Ne haragudj,de ez hogy jön ide?

Szerintem tuti terhed vagy, azért köhögsz. :S

A megszakításos módszer nem védekezés, meglehetősen sokan esnek így teherbe.

23hkm

2012. máj. 13. 18:53
 26/41 anonim ***** válasza:
terhed=terhes XD
2012. máj. 13. 18:54
 27/41 anonim ***** válasza:
Ne törődj a rosszindulatú megjegyzésekkel! Szerintem ha 2 hónapja nem jött meg, nagy a valószínűsége a tüneteid alapján a terhességnek. De sok oka lehet még annak ha kimaradnak hónapok.Hormon probléma esetleg... A terhességi teszt, amit majd veszel mikor tudsz, már ki fogja mutatni. Kívánom, hogy olyan eredményt kapj, amilyet szeretnél:)
2012. máj. 13. 19:46
 28/41 anonim ***** válasza:

én is nagyon felejtős vagyok mostanság, de borzasztóan...:S

viszont én babát várok :)

hát csatlakozom, ha 2 hónapja késik bizony lehet baba a dologban..

ha egy hónapja azt is érdemes lenne mindenképpen kivizsgáltatnod...

sztem keresd fel a dokidat és/vagy tesztelj!

2012. máj. 13. 21:17
 29/41 anonim ***** válasza:
Egyébként ha terhes vagy, akkor megtartod a babát? Csak mert nagy valószínűséggel az vagy, és tudod ott van egy bizonyos "határidő" amíg el lehet menni abortuszra.
2012. máj. 13. 22:01
 30/41 A kérdező kommentje:

Szerintem meg,de ezt a párommal is meg kell beszélnem,de minden bizonnyal igen :)

Köszönöm a normális válaszokat! :)

A kakilást azért írtam,mert olvastam,hogy a terhességnél az is felborulhat...

No,de ezeket a flegma hozzászólásokat inkább fel sem veszem... Támadni azt tudtok...

2012. máj. 13. 22:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!