Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Eddig nem ilyen volt. Van...

Eddig nem ilyen volt. Van egyeltalán fogalma arról, miket csinál, vagy csak meghülyült a barátnőm? Van rá esély, hogy megváltozzon? Vagy felejtsem el? Vagy egyeltalán vélemények tóla? 13/L

Figyelt kérdés
Az oszálytársam, a legjobb barátnőm, De.... Teljesen megváltozott, kedvesből átment idegesítőbe! Órákon hangosan vihog, kilószámra van rajta smink, hihetetlenül bunkó mindenkivel(még a saját anyjával is). Az öltözködés, az meg mégdurvább..Nagy mellei vannak(korához képest), kb. 70/C.,és 13 éves létére teljesen kipakolja, nincs 2 olyan pólója ami nem tök kivágott és még push-upos melltartót is hord. A fürdőruhája meg sztem kb. xs-es, mindene kinnvan belőle. Alapjáraton nincs jó alakja, (nem kövér, de azért vannak kicsit husis karjai,segge pedig abszolút nincs) mégis mindig fiúk veszik körül. Bárkivel vagyok, látja hogy jólérzem magam.odamegy hozzá és nekiáll ölelgetni(ez meg a másik..Mindenkit a barátjának hisz, legalábbis majdnem mindenkit,-még a fiúkat is, pedig ők csak a melleire buknak-,és állandóan ölelgetik egymást). Mint kérdeztem? Mit kéne tennem?

2012. máj. 4. 19:15
 1/1 anonim ***** válasza:

Azért mert jó csaj, még nem lesz büdös k..va:)

Szerintem ő most van abban a megőrülős korban.

Ne csiálj semmit. Ha a barátod, akkor ő és barátként kezel téged és vigyáztok egymásra.

2012. máj. 4. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!