Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok, van értelme az...

Mit gondoltok, van értelme az nst-nek?

Figyelt kérdés
És ha igen, akkor miért jó?Csak kíváncsi vagyok.Még csak 31 hetes vagyok ,de nálunk nagyon sokat kell várni addig amíg bejut az anyuka, van aki reggeltől délig várt.Érdemes erre várni annyit?
2009. jún. 26. 08:59
 1/10 anonim ***** válasza:
46%

Fontos a babád?

Mert ha igen,akkor "érdemes" várni.Ha kell,akár egész nap ott "kell" ülni!

2009. jún. 26. 09:02
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
persze, hogy fontos
2009. jún. 26. 09:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy van, az mutatja a babád szívverését és mozgását, ez azért elég fontos. Most úgysincs más dolgod, mint, hogy ezekre a vizsgálatokra eljárj.

Mondjuk nálunk időpontra volt bejegyezve mindenki, így nem kellett várni, de ha kellett volna is kivárom. Ebből a vizsgálatból nagyon sok mindenre lehet következtetni, majd amikor szülsz, a vajúdáskor is végig rajtad lesz.

2009. jún. 26. 09:05
 4/10 A kérdező kommentje:

Az első kérdezőnek:IGEN FONTOS

Én nem azt kértem hogy ilyen butaságokat kérdezz vissza, hanem csak kíváncsi voltam és kész.

De úgy látszik vannak itt olyan kismámák akik mindenkinél jobb anyukajelöltnek képzelik magukat.

Köszi a "kielégítő" válaszod.

2009. jún. 26. 09:53
 5/10 A kérdező kommentje:
Ja, és még annyit hogy egyik ismerősöm külföldön él, és mondta hogy egyáltalán nem szoktak csinálni ilyen vizsgálatot, csak ezért is kérdeztem.De itt már nem lehet kérdezni sem.......
2009. jún. 26. 10:02
 6/10 anonim ***** válasza:

Először is nyugi! Ne idegeskedj! Nem éri meg!

Másodszor: én nagyon szerettem járni, még ha sokat kellett várni, mert 20 percig hallgathattam a babám szívverését és olyan megnyugtató volt! De amúgy nagyon is van értelme mert azonnal észrevesznek eltéréseket, például ha lassú, vagy éppen túl gyors a szívhang, vagy ha nem mozog a baba! Nekem sajnos volt olyan hogy túl gyorsan vert a pici szíve és az nem jó, mert jelenthet akár oxigénhiányt is! De nyugodj meg és élvezd a babád mozgását!!:)

2009. jún. 26. 10:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én egyetértek veled,mármint én is elgondolkoztam már,hogy mi értelme,föleg ha állandóan alszik a Babám...lehet rossz anyukák leszünk mert ilyen eszünkbe jut?? =)
2009. jún. 26. 10:17
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én már 38+3 hetes vagyok, már háromszor voltam NST-n, de Én is szeretek menni, mert olyan megnyugtató 20 percig hallgatni a babám szívverését:-)) (ahogy az előttem szóló is írta)

Igen, van amikor alszik a picurom, de a szülésznőm fel tudja kelteni és ez szintén megnyugtat, amikor egész nap nem éreztem mozogni:-)

A szívverésből tényleg sok mindenre tudnak következtetni!

Szóval szerintem megéri azt a "kis" várakozást:-)

További szép babavárást!

Üdv!

2009. jún. 26. 10:32
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a többi válaszolónak a válaszokat, erre voltam csak kíváncsi.Én aki elveszítettem két babát, már csak tudom hogy mit jelent az aggodalom a babámért.

Na szép napot mindenkinek, és boldog babavárást.Amúgy már alig várom hogy ott tartsak időben hogy menni kelljen, mert akkor már minden redben lesz.

2009. jún. 26. 11:38
 10/10 A kérdező kommentje:

Ja a 10:17 tes válaszolónak.Én is gondoltam rá hogy miért jutnak eszembe ilyenek, de csak mert ugye hallom hogy külföldön sok helyen egész máshogy megy ez az egész, sokkal kevesebb a vizsgálat, pl. két uh van össz vissz, meg nincs ilyen nst sem.Mondjuk én uhára is két hetente jártam eleinte, a vetélések miatt, tehát már vagy 10 megvolt, és akkor nem leszek jó anya?Ha valaki jobban félti a babáját mint én, az már nem mond igazat, de tényleg.

Te sem ezen agyalj, attól még jó anyák leszünk nyugi.A terhesség mindenkiből ezer meg ezer kérdést hoz ki.

Minden jót.

2009. jún. 26. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!