Miert van ez? Van valami ertelme? Ti mit gondoltok rola?

Engem csak azért szokott idegesíteni, mert ha jó a válasz, én mindenkit felpontozok.
Valaki viszont azzal szórakozik, hogy lepontozza a jó válaszokat. Ez engem bosszant. Sérti az igazságérzetemet, ha pontos akarok lenni.
Pl. nem értem, hogy a "mi a gyermeked neve és mennyi idős?" kérdésre hogyan lehet rossz választ adni?!
Na, én ilyen esetekben szoktam berágni.
Nem hajtok a pontokra, de baromi idegesítő, hogy megkérdezik, hogy Margaréta vagy Jázmin legyen a gyerek neve, és mindegy, hogy Margarétát vagy Jázmint írsz, mindenképpen lepontoznak. Mire fel?!
Teszem hozzá, hogy általában nem a kérdező pontozgat, hanem olyan idióta emberek, akik itt élik ki magukat.
Ha lehetne, átállítanám ezt az oldalt úgy, hogy csak a kérdező pontozhassa a kérdésére adott válaszokat, más ne.
Amiota ide jarok, engem mindig hidegen hagyott, hogy kinek hany pontja van, vagy eppen nekem mennyi van, de ha mar tenyleg pontozunk, akkor az jo otlet, hogy csak a kerdezo tudjon pontozni, hisz o a kompetens abban, hogy a kerdesere a valasz hasznos-e vagy sem.
Koszi az eddigi valaszokat. Kivancsi lennek olyannak is a velemenyere, aki "veszekedett" mar azert, mert lepontoztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!