Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miert van ez? Van valami...

Miert van ez? Van valami ertelme? Ti mit gondoltok rola?

Figyelt kérdés
Rengeteg kerdesnel latom, hogy a valaszadok reklamaljak, hogy lepontoztak oket es sokszor emiatt megsertodnek es nem irnak tobbet. Szeretnem megkerdezni, hogy ha valakit felpontoznak es ezaltal o lesz a legtobb pontot kapo, azzal o mit nyer? Mi a fonyeremeny? Es ha valaki lepontoznak, akkor mi tortenik? Miert olyan egetrengeto rossz dolog, ha valakinek keves pontja van? Szerintem emiatt neha mar azt sem tudjuk mi volt a kerdes es milyen valaszok erkeztek ra. A pontszerzesi vitakba fulladt kerdesek ertelmuket vesztik, pedig gondolom a kerdezonek szinte minden valasz hasznos LENNE, ha a pont vitak nem huznak el masfele. Nem az lenne ezen az oldalon a lenyeg, hogy ha valamit nem tudunk, vagy valami erdekel, akkor azt megkerdezzuk, es aki tudja a valaszt, vagy barmilyen hozzaszolasa van, az valaszol???? Egyebkent azert a gyerekvallalas temaban tettem fel ezt a kerdest, mert itt en is erdekelt vagyok, hisz van egy 8 honapos kislanyom, es innen probalok/probalnek mazsolazgatni 1-1 olyan temaban, amiben keves vagy semmilyen tapasztalatom sincs, de neha meg a kedvem is elmegy attol, hogy nehanyan csak a pontozasra hajtanak. Ti mit gondoltok errol? Ti hogy latjatok ezt a kerdest?
2010. aug. 21. 16:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Igazad van én sem értem miért a pont számit,nekem adott jó választ olyan akinek 0%-a volt és mondott nagy hülyeséget 90 %-os.Nem ez számit.Én is értékelném ha csak a hozzáértők adnának választ.
2010. aug. 21. 16:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem csak az a lenyeg, hogy csak akkor irjon, ha ert hozza, hanem ha a pontozasokkal nem ert egyet, vagy zavarja, mert a baberokra tor, akkor minek ir??? Pontosabban minek feszegeti a (le)pontozasos temat?! A kerdesre valaszoljon, vagy azzal kapcsolatban irjon es slussz!
2010. aug. 21. 17:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Teljesen felesleges ez a pontozás,elég lenne annyi,h a nem ide illő válaszokat jelenteni lehetne,és az adminok megvizsgálják.Vagy,csak a kérdező pontozhatna.
2010. aug. 21. 17:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Engem csak azért szokott idegesíteni, mert ha jó a válasz, én mindenkit felpontozok.

Valaki viszont azzal szórakozik, hogy lepontozza a jó válaszokat. Ez engem bosszant. Sérti az igazságérzetemet, ha pontos akarok lenni.

Pl. nem értem, hogy a "mi a gyermeked neve és mennyi idős?" kérdésre hogyan lehet rossz választ adni?!

Na, én ilyen esetekben szoktam berágni.

Nem hajtok a pontokra, de baromi idegesítő, hogy megkérdezik, hogy Margaréta vagy Jázmin legyen a gyerek neve, és mindegy, hogy Margarétát vagy Jázmint írsz, mindenképpen lepontoznak. Mire fel?!

Teszem hozzá, hogy általában nem a kérdező pontozgat, hanem olyan idióta emberek, akik itt élik ki magukat.

Ha lehetne, átállítanám ezt az oldalt úgy, hogy csak a kérdező pontozhassa a kérdésére adott válaszokat, más ne.

2010. aug. 21. 20:42
 5/5 A kérdező kommentje:

Amiota ide jarok, engem mindig hidegen hagyott, hogy kinek hany pontja van, vagy eppen nekem mennyi van, de ha mar tenyleg pontozunk, akkor az jo otlet, hogy csak a kerdezo tudjon pontozni, hisz o a kompetens abban, hogy a kerdesere a valasz hasznos-e vagy sem.

Koszi az eddigi valaszokat. Kivancsi lennek olyannak is a velemenyere, aki "veszekedett" mar azert, mert lepontoztak.

2010. aug. 21. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!