Érez más így? Van valaki hasonló helyzetben?
Gondolom nem egyedi az esetem,de nekem nagyon rossz már.
Volt két vetélésem az elmúlt 2.5 évben.Egy korai, és sajnos egy középidős, amit már a szülőszobán kellett megszülnöm.Hát akkor rettentően kikészültem, de vártam hogy három hónap után ismét próbálkozhassunk, de hiába.Majd egy év volt mire sikerült a baba.Most 30 hetes vagyok.Nem problémamentes ez a terhesség sem, de azért a baba szépen fejlődik.A 21. héttől pihenésre vagyok ítélve, nem nagyon mászkálhatok, szinte csak a négy fal között élem a napjaimat, ami miatt már nagyon nyomott vagyok.Egyedül, néha olyan rossz érzesem van, jönnek a gondolatok, meg hát annyi rosszat hall, olvas az ember, és mikor magamban vagyok akkor agyalok ezen.Féltem a babám, nem élném túl ha őt elveszíteném,és ez az aggodalom néha annyira el tud rajtam uralkodni.Tudom fontos a pozitív gondolkodás, de ez így bezárva nagyon nehéz.Ideges nem vagyok, inkább feszült néha, ritka amikor el tudok lazulni.Nem akarom hogy a baba emiatt kárt szenvedjen, ő már most is a mindenem.
Az a baj hogy nincs más gondolatom, mindig a baba, már szeretném a karomba fogni.És visszakapni a régi életem, a sex is tiltólistán van, pedig hiányzik az is.
Citromfűteát iszogatok, de lehet valami gyógyszer kellene, de ilyenkor nem tudom lehet e valamit szedni, a dokit nem akarom ebbe beavatni, hisz ő nem pszihológus.
Van valaki hasonló helyzetben?
kérd meg családodat,barátaidat,ismerőseidet hogy látogassanak meg többször,hogy ne legyél egyedül,és ne emészd magad.probáld meg elterelni a rossz gondolatokat-mondjuk tervezd a babaszobát.szerintem ha normális az orvosod akkor beszélj vele erről a gondodról,vagy esetleg a védőnőddel is beszélgethetsz róla-ők azért vannak hogy meghalgassanak és segitsenek.a szexre sajnos nem tudok mit tanácsolni.nekem is nagyon hiányzik,mert mi is elvagyunk tiltva már a 22.héttől fogva.
Fel a fejjel,már nem sok van vissza!
31 hetes
Próbálj társaságot szervezni magad köré, hívj át barátokat, barátnőket. Nézz filmeket, olvass, de lehetőleg szépirodalmat és ne szakkönyveket bújj. A pozitív gondolkodás valóban nagyon fontos! Nem szabad rosszra gondolni, mert akkor az következik be. Te irányítod az elmédet, ezért kell csakis a jóra, mindig a jóra gondolni!!!
Kitartás, nem lesz baj!
35 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!