Eszo kérdése:
Ti voltatok a terhesség elején 7-10. héten a fizetős down-kór szűrésen?
Figyelt kérdés
Vagy elegendő a 12.heti genetikai uh!?
Nekem azért ajánlották,mert 2 éve volt egy vetélésem,amiről nem derült ki, hogy mi volt a baj ( 5-6 hetes lehettem és üres volt a petezsák ).
De 30.000,- ft-ba kerül nálunk..nem tudom érdemes-e megcsináltatni..
vélemények??
2012. máj. 11. 14:19
11/12 anonim válasza:
Bár nem tudom, hogy hol élsz, hová jársz orvoshoz, de lehet, hogy azért mondta a dokid, hogy el kell döntened, mert például az Istenhegyi génklinikára 2-3 héttel előtte kell időpontot kérni, mert olyan sokan járnak oda. A kombinált teszt 30 ezer forint, de én erre nem sajnálnám a pénzt. Az, hogy a korod nem indokolja tény, viszont sajnos 25 évesek is szülhetnek beteg babákat, mert önmagában az életkor nem garancia.
12/12 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy Pesten ezért kell hamarabb választ adni. Itt a 9 ezres kombináltban nincs + uh, de a véreredményt a Géndiagnosztika küldi, és egy kedvezményes uh kupont, amiért pluszban kell fizetni, ha vidékről így veszed igénybe.
33 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!