Volt valakinek kicsi barnás folyása, terhesség első heteiben?
Szia!
Nekem volt barnázás a terhességem első pár hetében, de ezt nálam a munkahelyem váltotta ki, mert fizikai munkát kellett végeznem. Gyógyszert nem kaptam rá, viszont a doki szinte azonnal kiírt veszélyeztetett táppénzre és előírta hogy egész nap pihenjek és azonnal kezdjem el szedni a terhes vitamint hogy ezzel is erősítsem a kicsit és az én szervezetemet is. Tehát nem azt mondom hogy ijedj meg, csak hétfőig mindenképp pihenj és ne csinálj semmit, és ha tudod akkor kezd el szedni a terhes vitamint. Egyébként előfordulhat hogy a terhesség alatt legyen barnázás.
De azért olvasd el ezt a linket biztos jobban megnyugszol majd szakértőktől :)
nálam is volt barnázás, de nálam kicsit bonyolultabb volt a helyzet, mert 2 éve így kezdődött a vetélésem, de akkor nem foglalkoztak velem..el is ment a baba :-(
most rögtön rohantam orvoshoz és kaptam utrogestan hüvelygolyót, ami 30 db 1600 ft..szóval hihetetlen hogy ilyen apró tétel és előzőleg nem tudták volna felírni!!
most minden rendben, barnázásom elmúlt, napi 1 kúpot kell feltennem..jól vagyunk :-)
szerintem mindenképp menj orvoshoz ,mert nem jelent jót a barnázás!
8 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!