Ki hány hetes kismama? Hogy érzitek magatokat?
Szia! 12 hetes vagyok, és remekül. A legeslegelején voltam egyetlen egyszer rosszul, de akkor is csak szédelegtem. Eddig megúsztam rókakoma nélkül. Izgatott vagyok a hoolnap UH miatt és gyűlölöm, hogy egy épkézláb fiú nevet nem találok a vezetéknévhez ( a lánynév már megvan)!
És te hogy vagy? :)
Szia!
28 hetes vagyok, jól érzem magam. Kislány van a pocakban, de van egy 2,5 éves Zalánunk. Görcsölések rosszullétek nincsenek, csak mostanában fáradtabb vagyok, így délben alszom a fiammal.:)
28. hét, ma hisztis vagyok, és fáj a derekam:) A fiam már 3 lesz nyáron, elég sokat kell utána szaladozni, és még dolgozom is, bár már nem tervezem sokáig, mert érzem, hogy fáradok, és elég lenne:)
Ez a terhesség sokkal fárasztóbb, mint az első volt, lehet azért, mert most kislányt várunk, de inkább az lehet az oka, hogy az első terhességem alatt a fiam a pocakban volt, és max. oda ment, ahová én:D
Szia kedves kérdező én holnap leszek 29 hetes és sajna nem vok tul a para folyamatosan ott van mert elé sokszor vérezgettem és félek hogy előbb fog megszületni és még naon nem kéne!!
De egyébként minden ok a méretek , fejvégü hosszfekvésben van a 20 hét óta, csak ezek a barnás véres folydogálás nem tetszik.
Magnerotot szedek folyamatosan ,Gravidát már nem szedem.
Ja kiscsajunk lesz és van egy édes 3,5 éves fiam hétfőn megyünk a 30, heti Uh-ra
szép estét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!