Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hány hetes kismama? Hogy...

Ki hány hetes kismama? Hogy érzitek magatokat?

Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 18:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szia! 12 hetes vagyok, és remekül. A legeslegelején voltam egyetlen egyszer rosszul, de akkor is csak szédelegtem. Eddig megúsztam rókakoma nélkül. Izgatott vagyok a hoolnap UH miatt és gyűlölöm, hogy egy épkézláb fiú nevet nem találok a vezetéknévhez ( a lánynév már megvan)!

És te hogy vagy? :)

2012. máj. 10. 18:43
 2/12 anonim ***** válasza:
32.hét! eddig semmi probléma nem volt! most kezdődött a hányinger:S meg mostanában kezdek görcsölgetni.és Te kérdező?
2012. máj. 10. 19:10
 3/12 anonim ***** válasza:

Szia!

28 hetes vagyok, jól érzem magam. Kislány van a pocakban, de van egy 2,5 éves Zalánunk. Görcsölések rosszullétek nincsenek, csak mostanában fáradtabb vagyok, így délben alszom a fiammal.:)

2012. máj. 10. 19:46
 4/12 anonim ***** válasza:

28. hét, ma hisztis vagyok, és fáj a derekam:) A fiam már 3 lesz nyáron, elég sokat kell utána szaladozni, és még dolgozom is, bár már nem tervezem sokáig, mert érzem, hogy fáradok, és elég lenne:)

Ez a terhesség sokkal fárasztóbb, mint az első volt, lehet azért, mert most kislányt várunk, de inkább az lehet az oka, hogy az első terhességem alatt a fiam a pocakban volt, és max. oda ment, ahová én:D

2012. máj. 10. 19:53
 5/12 anonim ***** válasza:

Szia kedves kérdező én holnap leszek 29 hetes és sajna nem vok tul a para folyamatosan ott van mert elé sokszor vérezgettem és félek hogy előbb fog megszületni és még naon nem kéne!!

De egyébként minden ok a méretek , fejvégü hosszfekvésben van a 20 hét óta, csak ezek a barnás véres folydogálás nem tetszik.

Magnerotot szedek folyamatosan ,Gravidát már nem szedem.

Ja kiscsajunk lesz és van egy édes 3,5 éves fiam hétfőn megyünk a 30, heti Uh-ra

szép estét

2012. máj. 10. 20:43
 6/12 Varga Szabinka válasza:
25. hétben vagyok.Fáradság ezerrel,főként délután,derékfájás,hányinger,szédülés,nyűgösség.
2012. máj. 10. 20:50
 7/12 anonim ***** válasza:
Én s 28 hetes vagyok. Egész jól érzem magam, csak néha fáj a hátam meg az oldalam, egyre fáradékonyabb vagyok. Meg jönnek a nagy melegek is, így egyre nehezebb. Görcsölésem nekem is volt, de mióta gyógyszert váltottam, nem igazán jelentkeznek szerencsére, De reggelente néha enyhe szúrást érzek a hasamban. Te, Kedves kérdező hány hetes vagy és hogy érzed magad?
2012. máj. 10. 23:23
 8/12 anonim ***** válasza:
19,5hét,első ránézésre kislány és minden szuper.Kényelmetlen feküdni,meg egész nap aludnék jóformán,de reggel meg kivet az ágy 5kor max.
2012. máj. 11. 05:32
 9/12 anonim ***** válasza:
Szia! 20. hét jól vagyok teljesen, s mintha megnőtt volna az energiaszintem. Szinte egész nap tudok itthon dolgozni kertészkedni, főzni. Napi 1-1,5óra fekvés elég. A múlt héten végig fájt a hátam, főleg estére, ha nem nyomtam legalább fél napig az ágyat.
2012. máj. 11. 08:10
 10/12 anonim válasza:
Szua! Én 37 hetes vagyok.. Már nehezen bírom,ma is úgy keltem hogy nem tudtam becsukni az öklöm és feszít a lábfejem. Sajnos vizesedek.. Amúgy minden ok. :) És te?
2012. máj. 11. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!