Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti meddig dolgoznátok a...

Ti meddig dolgoznátok a helyemben?

Figyelt kérdés
34+4 hetes kismama vagyok. Hivatalban dolgozom, sajnos ülőmunkát végzek, eddig nem volt panaszom. Viszont 1 hete kb. elkezdett vizesedni a lábam. :( Fehérje nincs a vizeltben, más panaszom nincs. Május 21-től mehetnék el szülési szabadságra, de én szerettem volna végig dolgozni a májust. Így is maradnátok? Hogy bár vizesedik a lábatok, de más panasz nincs?
2012. máj. 10. 11:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem dolgoznál, akkor is vizesedne a lábad, az az igazság. Sószegény étkezést javasoltak nekem anno, és nyers petrezselymet ettem túróval összekeverve. Ezek segítettek. Emellett jó, ha felpolcolod a lábad.

Azt, hogy meddig dolgozz, igazából te érzed. Ha szeretnél még maradni ebben a hónapban, szerintem nyugodtan maradj!

2012. máj. 10. 11:30
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Amikor a lányommal elkezdtem vizesedni, a doki azonnal kiírt, pedig más problémám nem volt. Ugyanúgy ülőmunkám volt. Az a baj, hogy nem jó a lábnak állítólag, ha "lóg", fel kellene polcolni, és gondolom nem tudsz ott igazán ilyenkor felpolcolt lábbal pihenni egy fél órát
2012. máj. 10. 11:31
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem tudok, sajnos. Napközben sem tudom megoldani, hogy feltegyem a lábam valamire. Ha bejönnek az ügyfelek, nem "terpeszkedhetek" ott úgy... :(
2012. máj. 10. 11:53
 4/10 anonim ***** válasza:
73%
Akkor szerintem ne gondolkodj itt ezen a pár héten. A te és a baba biztonsága fontosabb.
2012. máj. 10. 12:04
 5/10 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem eddig dolgoztál,más még eddig sem bírja.:)

Én elmennék a helyedben táppénzre erre az utolsó pár hétre.Legalább kicsit pihensz a nagy fáradalmak előtt.:)

12hkm

2012. máj. 10. 12:18
 6/10 anonim ***** válasza:
73%

Ismerősöket kiírtak azonnal a vizesedés miatt. Sztem irasd ki magad, otthon kényelmesen, azért jobb, igaza van az előttem szólónak eddig dolgoztál, dolgozzon más. Én is hivatlban dolgozom, ügyfelezek, azért a stressz sem kicsi

6h kismama

2012. máj. 10. 12:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Ügyfelekkel dolgozol? Akkor ne habozz kiíratni magad! Nincs már szükségetek erre a napi stresszre! 34 hetesen? Én 25 hétig dolgoztam, s azért hagytam abba, mert ügyfeleztem, s sok volt a napi gondjaikat hallgatni. ez az időszak neked már másról szól. A babáról és rólad. Maholnap a karodban tartod, hangolódj rá, és készítsd elő a szobácskáját otthon, szépítgesd a lakásotokat.
2012. máj. 10. 13:18
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen, ügyfelekkel dolgozom. Hááát, van egy-két "értelmes", tudom én is. :) Úgy döntöttem még jövőhéten dolgozom, aztán szülési szabadság... Csak félek megöl majd itthon az unalom egyedül.
2012. máj. 12. 18:17
 9/10 A kérdező kommentje:
Hétfőtől itthon vagyok! :) Nem akartam, de már az utóbbi héten alig vártam,h elteljen ez az egy hét. A péntek kifejezetten lassan telt. :) Majd főzőcskézek, délután meg pakolgatok és így nem fogok unatkozni. :)
2012. máj. 20. 14:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem jól döntöttél. Pihenj sokat, és hidd el, gyorsabban elmegy ez a pár hét mint gondolnád.
2012. máj. 21. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!