Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen meddig dolgoznátok...

Terhesen meddig dolgoznátok szoláriumban?

Figyelt kérdés
Ugye egész napos ácsorgást meg járkálást igényel, kivéve ha nincs vendég és le tudok ülni kicsit. Meg mikor törölgetni kell a gépeket, vagy felsöpörni, felmosni, akkor is hajlongok. A teherbírásom jó, nem vagyok fáradékony, de nem árt a babának a sok hajlongás, emelés?
2011. júl. 1. 16:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Amíg nem érzed nagyon fárasztónak. A hajlongás, törölgetés, felmosás nem fog ártani, hisz ezeket otthon is megcsinálod, akár naponta. Persze, ha veszélyetetett vagy, akkor más a helyzet, de egy normál terhesség mellett ezek miatt sem neked, sem a babádnak nem lesz baja...Akinek már van egy nagyobb gyermeke, az ugyanúgy (sőt még többet) emeli...

Én óvónőként dolgoztam, csak az utolsó hónapra mentem táppénzre, mert akkor jött amúgy is a nyári szünet... emelni ott is kellett :)mellette meg otthon végeztem a házimunkát, +a kertben sem álltam le :)

2011. júl. 1. 16:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :) Megnyugodtam. Szeretnék minél tovább dolgozni, mert nagyon szeretem a munkahelyem, otthon nagyon unatkoznék. Nem elsősorban a pénzért csinálom, mert anyagilag szerencsére jól állunk, a párom jól keres, de azért ez a kevés is jól jön még pluszba persze. A főnököm is nagyon rendes, mindenben támogat, és ha vissza szeretnék majd jönni, akkor vissza is vesz. :)
2011. júl. 1. 16:29
 3/6 anonim ***** válasza:
A terhesség nem betegség. Hidd el azok a kismamák, akik így fogják fel nem kényelmesednek el, nem aggódnak mindenen feleslegesen, mosolyognak ők a legszebbek.
2011. júl. 1. 16:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is addig dolgozz, amig jól érzed magad :)

A babádnak ettől semmi baja nem lesz :)

Megkérdezhetem hány hetes vagy?

2011. júl. 1. 16:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha nem kell előre bejelentened, hogy meddig szeretnél dolgozni, akkor dolgozz addig amíg nem érzed tehernek. Én a 32. hétig dolgoztam kereskedelemben, de meg kell, hogy mondjam, az utolsó 2 hét már szenvedés volt.
2011. júl. 1. 19:03
 6/6 A kérdező kommentje:
30 hetes vagyok. :)
2011. júl. 2. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!