Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit egyek, ha nincs kedvem...

Mit egyek, ha nincs kedvem semmihez?

Figyelt kérdés

Ma olyan semmilyen kedvem van.Nem kívánom a főtt ételt,nincs kedvem egymagamra főzni sem.Mit ennétek ilyenkor?Nem ehetek egész nap szendvicset...Szívesen fogadom az ötleteket ilyen napokra.Előre is köszönöm a válaszokat!

22hkm

2012. máj. 10. 10:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Sült tojás, lecsó. Ha egyedül vagyok itthon, általában ilyeneket eszem.
2012. máj. 10. 10:52
 2/7 anonim ***** válasza:

spenót, vagy sima főtt sós krumpli virslivel. ezekhez nulla főzőcskézés kell kb, én ilyeneket szoktam. annak meg örülök, hogy nem csak én vagyok ma ilyen kedvtelen.

most készülök lefeküdni aludni :D 3 órája keltem, ez egy vicc.

na de boldog babavárást :)

24 hkm

2012. máj. 10. 10:55
 3/7 A kérdező kommentje:

Akkor jó pihenést, én is erre készülök :D Azt hittem csak én vagyok ilyen lusta, mióta babát várok. :D

Köszi az ötleteket, eddig tetszik, kevés meló, mégse szendvics :D

2012. máj. 10. 10:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Csatlakozom hozzátok! Ma nekem sincs kedvem semmihez. Se enni, se ébren lenni. Azt hiszem alszok én is egy kicsit! :D
2012. máj. 10. 11:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Higgyétek el visszagondolva ezek a napok is olyan édesnek fognak tűnni! - mit nem adnátok majd pár hónap múlva egy kis pihiért :) vagy akinek már vagy egy nagyobb gyerkőc, ő mennyire irigyel benneteket, hogy így lustizhattok! 11 hónapos a kislányom, egyre gyakrabban jut eszembe, milyen szuper is volt pocakosnak lenni, talán nemsokára újra az leszek, de az már nem lesz olyan mint az első, amikor csak pihiztem-pihiztem... :)
2012. máj. 10. 11:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Jaj de jó is lenne pihizni...sajnos dolgoznom kell. :((

De lélekben veletek pihizek :)

2012. máj. 10. 12:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem sincs kedvem, még élni sem! :S

De muszáj főznöm, mert a pocaklakó mellett van még két gyerkőc, azoknak nem adhatok ebédre sült tojást XD

Na mindegy, ez van, legszívesebben zsíros kenyeret ennék minden nap XD

23 hkm

2012. máj. 10. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!