Lehet a front miatt? Ma egész nap nagyon levert vagyok, semmihez nincs kedvem, minden porcikám fáj. Csak aludnék egész nap. És a hasam is elkezdett megint fájni.
Figyelt kérdés
2009. máj. 29. 15:34
1/5 anonim válasza:
Hany hetes vagy? Mi most 36+4, es nekem hasonlo a hangulatom par napja. Fajogat nekem is a hasam, meg a derekam rakezdett, es neha meg hanyingerem is van. Bizti az ido beleszol a hogyletunkben. Remelem ejjel azert alszunk majd....kitartas!
2/5 A kérdező kommentje:
12+3 hetes vagyok.Az alvással nekem nincs gondom,most is aludtam 1 órát.
2009. máj. 29. 15:38
3/5 anonim válasza:
Én is így vagyok,de én azt remélem h a 12.hét után elmúlik.
5.héttől kezdődött és most a 8.-ban vagyok és minden nap déliálmot kell aludnom,főleg ebéd után.
Nem nagyon érdekel semmi,pedig én egy nagyon aktiv személyiség vagyok....sportolok,mindig agyalok valamin,de most egy BUTA és LUSTA vagyok.
4/5 anonim válasza:
Szia!Biztos a front.Én most keltem,aludtam 2 órát,éjjel meg majd nézek.:)
De ha nem alhattam volna,nem is tudom mi lett volna.:)
22hetes pocis
5/5 anonim válasza:
Tuti a front! 21 hetes vagyok aludtam vagy 10-ig de egy óra óta 5 percenként ásítok és most kerültem odáig hogy végre vízszintesben vagyok. Lassan el is alszom mert már nem bírok magammal.
Addig pihenjünk míg megtehetjük! :)
Szép estét Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!