A lanyos apak miert beszelnek mar csecsemökoru lanyairol ugy, hogy "lelövi majd az összes pasit, aki hozza er? " Ertem en hogy ez kedves gesztus a reszükröl, de szerintem a fius anyak nem rohannak ennyire elöre az idöben.
Ez szerintem csak szülői viccelődés :)
Fiú babák szüleitől is hallottam már, hogy "ezekkel a szép szemekkel fogja elcsábítani a csajokat", meg "majd a kerítést fogják kaparni a csajok, ha felnő"
:D
Igen, a fiaimnál én is azt figyelem, hogyan és miért fognak omlani utánuk a nők. Szerintem ez természetes a fiús anyák és a lányos apák részéről is. Nekem mindkét féléből van, a lányomnál is figyelem, hogy milyen szép, magas, vékony alakja van, majd úgy kel elzavarnia fiúkat :-)
Csak a pasik ki is mondják, mert büszkék a szép lányukra. Majd nagy mellel fognak mellette feszíteni, ha 16 lesz a lány :-)))
Mi pl. mindig figyeljük tanácsadáson a fiúcskákat, ki lenne megfelelő vőlegény a lánykámnak. ;)
Apa meg mondta, hogy beszerez egy légpuskát, mert meg fognak veszni a fiúk a lányunk gyönyörű szemeiért, hosszú sorokban fognak majd állni a kapunk előtt. :D
De ez csak vicc, persze nem komolyan gondolja. Meg én sem a vőlegényt. :)
Ezt nem kell komolyan venni egyáltalán, nem szól ez semmiről, ne is akadj ezen ki!
A lányom különben még csak 8 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!