Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 hetes terhességnél bhcg...

Balogh kimberly kérdése:

2 hetes terhességnél bhcg szint 274.3 nagyon kevés?

Figyelt kérdés
Béta hcg szintem 274.3 azt mondják ez elég kevés, elméletileg 2 hetes terhes vagyok, viszont a hasban folyadékot talált az orvos (ami méhen kívülire utal), de a méhemben talán egy petezsák sejthető! Holnap megyek újabb vérvételre. Borzasztóan aggódok, mert azt mondták lehet nem él már a baba. Valaki hallott már hasonlóról?
2012. máj. 10. 00:16
 1/3 anonim ***** válasza:

2 hetes terhesség nincs. Az uccsó mensi alapján számítod? Mert akkor 6 hetes vagy. A 6 hetes terhességnél már szépen kell látszódnia a petezsáknak (meg embionak is).

Ha 4 hetes vagy, tehát a napokban teszteltél, akkor simán lehet, h még nem látszódik az uh-on.

Ilyen fiatal terhességnél még nem lehet megállapítani, h él e a baba, mert lehet még nincs is embrió csak petezsák, így szívhang sincs. A szívhang utal az élő terhességre, ami a 6-7. héten alakul ki.

Ha emelkedik a hcg-d akkor ott van az embrio, de hogy hol azt én innen neked nem tudom megmondani. Ha csökken akkor valószínű elhalt vagy felszívódott.

2012. máj. 10. 01:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem 4 hetes terhes vagy, ami azt jelenti hogy kb 2 hete termékenyültél meg, de ezt 4 hetes terhességnek hivják. Szóval. Nekem 4 hetesen 69 volt a Bhcg-m, és akkor még csak felritkulást látott a doki uh-n. 1 hét múlva már volt petezsák "melyben szikhólyag sejthető". A te bhcg-d vagy normélis, de a magas bhg utalhat méhen kivülire is. Nem riogatni akarlak félre ne értsd. Ilyenkor 2 nap múlva meg szokták ismételni a bhcg vérvételt hogy lássák, emelkedik e az érték. Ha nem, akkor valószinüleg elhalt, de légy pozitív!!!!

10h km

2012. máj. 10. 06:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Ki mondta, hogy ez a szint alacsony amúgy? Találtam neked egy táblázatot, annó én is ebből néztem.

[link]

2012. máj. 10. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!