2 hetes terhességnél bhcg szint 274.3 nagyon kevés?
2 hetes terhesség nincs. Az uccsó mensi alapján számítod? Mert akkor 6 hetes vagy. A 6 hetes terhességnél már szépen kell látszódnia a petezsáknak (meg embionak is).
Ha 4 hetes vagy, tehát a napokban teszteltél, akkor simán lehet, h még nem látszódik az uh-on.
Ilyen fiatal terhességnél még nem lehet megállapítani, h él e a baba, mert lehet még nincs is embrió csak petezsák, így szívhang sincs. A szívhang utal az élő terhességre, ami a 6-7. héten alakul ki.
Ha emelkedik a hcg-d akkor ott van az embrio, de hogy hol azt én innen neked nem tudom megmondani. Ha csökken akkor valószínű elhalt vagy felszívódott.
Szerintem 4 hetes terhes vagy, ami azt jelenti hogy kb 2 hete termékenyültél meg, de ezt 4 hetes terhességnek hivják. Szóval. Nekem 4 hetesen 69 volt a Bhcg-m, és akkor még csak felritkulást látott a doki uh-n. 1 hét múlva már volt petezsák "melyben szikhólyag sejthető". A te bhcg-d vagy normélis, de a magas bhg utalhat méhen kivülire is. Nem riogatni akarlak félre ne értsd. Ilyenkor 2 nap múlva meg szokták ismételni a bhcg vérvételt hogy lássák, emelkedik e az érték. Ha nem, akkor valószinüleg elhalt, de légy pozitív!!!!
10h km
Előző vagyok. Ki mondta, hogy ez a szint alacsony amúgy? Találtam neked egy táblázatot, annó én is ebből néztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!