A magzatvíz milyen idős terhességnél szivároghat?
Ma éreztem valami bő, meleg, vizes folyást, amikor felálltam kb. 30 perces ülés után. Csak a tisztasági betéten volt látható, de folyásnak sokallom.
Kora terhes vagyok, 13 hetes. Ilyen korban is lehet?
Kedden voltam uh-n, akkor mindent rendben talált, szerencsére.
Remélem, hogy csak tényleg folyás volt, már mindenért rémeket látok. Csak olyan furcsán sok volt.
Köszönöm a választ!
nekem is rengeteg folyásom volt, az elsönél csak a vége fele, a másodiknál az elején is.
nálad sokmindent nem tudnak csinálni, szerintem 13 hetesen még nagyon kevés a magzatvíz, azt még lehet nem is érzékelnéd, és már válna is le ami meg görcsökkel jár.
szerintem inkább folyás volt, de ha már most kezdödik, akkor sok lesz végig.
ha magzatvíz lenne, akkor folyamatosan csepegne vagy folyna, nem csak egyszer.
Egyébként én is ezt képzelgem folyton. :(
nekem is volt ekkoriban vízállagú bő folyásom, én se tudtam soha, hogy mi, főleg mert mivel hányás közben folyt ki, tehát akkor meg pláne nem erre koncentráltam...
Ha kedden minden oké volt, akkor szerintem ez, ráadásul ilyenkor még nagyon kevés a magzatvíz, nagy mennyiség nem tudna kiszivárogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!