Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Crinone hüvelygélt használ...

Crinone hüvelygélt használ valaki már meglévő terhességnél?

Figyelt kérdés
Én kedden leszek 12 hetes és elvileg addig kell használni, de még marad 8db gél. Szerintetek nem baj ha tovább használom? Az orvos azt mondta nem baj, de nem is ismeri ezt a gélt, ezt még a lombiknál kaptam, de már nem járok oda. Nem tudom mit tegyek.
2012. máj. 4. 11:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is volt Crinone-m, de én csak egy dobozzal használtam, mert hasmenésem lett tőle, utána visszatértem az Utrogestanra, amitől kipöttyösödtem. Nekem is a 12. hét környékén kellett volna abbahagyni, de még maradt, így a 14. héten fogyott el. Addig szedtem, dokihoz csak a 20. héten mentem.Nem volt gond.
2012. máj. 4. 13:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor használom tovább! Csak azt hallottam h az se jó ha túl sok a progeszteron. De csak nem lesz gond.
2012. máj. 4. 16:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Én 12 hét 5 naposan hagytam abba, nyugodtan használhatod addig, amíg van. A lombikos dokim azt mondta, hogy min. a betöltött 12. hétig kell használni, aztán utána már újabb dobozzal nem kell kiváltani, hanem a bontottat elhasználni.

Gratulálok :)

2012. máj. 5. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!