Szegeden Vincze Emőkéről infókat tud adni valaki? Milyen orvos, mennyit kér. Stb?
Szia!
Én nagyon elégedett vagyok vele. Kedves, figyelmes. Azt tapasztaltam, hogy nem egy szószátyár, de BÁRMIT kérdezhetünk tőle, mindig korrektül pontosan válaszolt akár én, akár a párom kérdezett valamit. Nem eröltetett ránk semmit, (pl. hova akarunk genetikai vizsgálatra menni stb.) mindig kedvesen és korrektül elfogadta a döntésünket.
Most terhes gondozásra járok hozzá magánrendelésre havonta egyszer, ekkor 8-9000 Ft-ot szokott kérni.
A baba előtt is jártam már hozzá (pl. rákszűrés, fertőzés stb.) akkor elég változó volt 5-7000 között, attól függ miért mentem.
Tavaly nyáron nyaralásunk előtt pár nappal nagyon rosszul voltam, összeszedtem valamilyen fertőzést. Felhívtam az asszisztensét, elmondtam mi a helyzet és azonnal adott időpontot soron kívül. Olyan gyógyszerrel kezelt ami 2 nap alatt rendbe hozott, amire odaértünk már semmi bajom nem volt, tudtam strandolni, fürdeni.
Van olyan ismerősöm aki már a másodikat fogja nála szülni, mert ő is elégedett volt vele.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!