Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szegeden Vincze Emőkéről...

Szegeden Vincze Emőkéről infókat tud adni valaki? Milyen orvos, mennyit kér. Stb?

Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 22:00
 1/2 anonim ***** válasza:
én úgy tudom, kedves, aranyos. Hogy mennyit kér, azt sajnos nem tudom:(
2012. máj. 9. 22:01
 2/2 anonim válasza:

Szia!

Én nagyon elégedett vagyok vele. Kedves, figyelmes. Azt tapasztaltam, hogy nem egy szószátyár, de BÁRMIT kérdezhetünk tőle, mindig korrektül pontosan válaszolt akár én, akár a párom kérdezett valamit. Nem eröltetett ránk semmit, (pl. hova akarunk genetikai vizsgálatra menni stb.) mindig kedvesen és korrektül elfogadta a döntésünket.

Most terhes gondozásra járok hozzá magánrendelésre havonta egyszer, ekkor 8-9000 Ft-ot szokott kérni.

A baba előtt is jártam már hozzá (pl. rákszűrés, fertőzés stb.) akkor elég változó volt 5-7000 között, attól függ miért mentem.

Tavaly nyáron nyaralásunk előtt pár nappal nagyon rosszul voltam, összeszedtem valamilyen fertőzést. Felhívtam az asszisztensét, elmondtam mi a helyzet és azonnal adott időpontot soron kívül. Olyan gyógyszerrel kezelt ami 2 nap alatt rendbe hozott, amire odaértünk már semmi bajom nem volt, tudtam strandolni, fürdeni.

Van olyan ismerősöm aki már a másodikat fogja nála szülni, mert ő is elégedett volt vele.

Remélem tudtam segíteni.

2012. máj. 11. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!